sunnuntai 2. marraskuuta 2008


Sitä alkaa vanha misukka jo odottelemaan pukkia selvästi kun jouluisia ompeleita alkaa ilmestyä silityslaudalle. Tässä hieman torttua a`la Lyydia! Jos sormissa ei ole tuntoa kaiken tuon kirjomisen jälkeen..kai se on ihan normaalia? Tämä torttu sopii Tildan pikkupurkkiin sisälle ja lisäksi ajattelin laittaa itse tekemiä keksejä sellofaanissa mukaan pakettiin. Mausta en mene takuuseen, pääasia että näyttää himskatin hienolta! Himskatti?? musta on tulossa vanha....*pudistaa päätään* Nyt pitää mennä odottelemaan mattia, nukku-mattia, unihiekkaa on jo silmissä ZZzzzz......

Voi ei! Flunssapöpö hyökkäs ja yrittää nyt tartuttaa mua.. Aargh! Kaikki karvaiset tilda-öhkämönkiäiset suojaa mua hurjassa c-vitamiini taistelussa öllimöllejä vastaaaaaaan...
Juuh..hmh..se siitä. Isinpäivälahjaksi hankin Viivi&Wagnerin juhlakirjan! Toivottavasti isi ei ota mitään vaikutteita.. Possusta tuli mieleen pikku kuolalappu jonka väkersin yhtenä iltana. Ei kovinkaan käytännöllinen, mutta joku pikkunukke ilahtuu varmasti.
Meillä on keittiössä vanha pirttikalusto jonka minun urhea kotiwagnerini hioi ja laittoi siihen valkovahan päälle, vinde vaude, ei pöllömpi. Se oli se sisäinen Remontti-Reiska joka taisi herätä herran sisällä..

Jos tässä ei ole ruusukangasta tarpeeksi niin entä meitin rönsyilevä toilet- papper.. den där jutska som hänger i wall.. sopii vain ällöimpien hemmojen puu wc:en. Kaikki käpyläläiset käsi pystyyn! Älkää missään nimessä katsoko toiletin laattoja ym.. putkiremontti alkaa ensi kesänä, saa onnitella. Henkinen valmistautuminen on jo aloitettu. Mites tuo deline nyt onpi noin leveä? voi hindenvinde joutuuko ostamaan leveämpää paperia vai?? Kyllä siinä on taas Lyylillä ollut silmä kädessä tuunatessa ja justiinsa kun ostin uudet lasit.. Jos ukko kysyy minne lähdin niin kertokaa, että Nissenille vaihtamaan tehoja!

Ei kommentteja: