keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Tule kurkkimaan..

Kello on liikaa ja pitäisi taas nukkua..mut mut.. olipa kerran eräs Liisukka joka ei pahemmin pitänyt lapsista. Liisukan sydämen sulatti hänen tapaamansa pienen pieni tytteli nimeltä Aada. Liisukka pisti huomiolle ettei tyttelillä ollut yhtään nukkea millä leikkiä - ainoastaan autoja ja traktoreita, poikien leluja. Liisukka kävi Sto****nnilla ja löysi pienen pienen nuken. Nukella näkyi napa, ja Liisukka kyseli jospa tälle saisi jotain päälle.. tältä se nukke nyt näyttää. Famo kertasi virkkauksen perusteet ja jopas nahka lähti etusormesta. Hieman äipän jemmasta varastettua vaaleanpunaista satiininauhaa koristeeksi..Oikeanpuoleisen kuvan nukke näyttää pelottavan tummalta, oiva yhtäläisyys manaajan kanssa tai sitten se on valvonut yhtä pitkään kuin minäki :) lisää kajaalia, kyllä se siitä! Nyt suihkuun sukeltelemaan ja laulelemaan naapurien iloksi...'olen kala, olen kala, mutta en ole pakaste sei..'


Kyllä on siivooja tehny huonoa työtä kun lattioilta löytyy kaikenlaisia etanoita,hmh..Tyttelille mukaan pakettiin. Hyvää yötä, kauniita unia, oman kultsin kuvia..
Joskus tulee päiviä jolloin on hieman vakavampi (onneksi suht harvoin) ja silloin asiatkin vaikuttaa paljon vakavammilta. Kaiken ompelemiseen liittyvän on opettanut minulle famo. Osasin varmasti kutoa ennen kuin edes kävelin :) Famo on kaiken tekemäni pahin arvioija, jopa itseäni pahempi. Tein hänen syntymäpäiväksi tämän kapan ja pöytäliinan. Kaikki mitä teen on suoraan sydämestä ja niin on varmasti monella muullakin. Itse tehty on aina hienompi kuin yksikään kaupasta ostettu. Onneksi olkoon, toivottavasti nämä kelpaavat.

Seuraavana haasteena ristipiston ensiaskeleet... kuinka käy Lyydian?

2 kommenttia:

Anuma kirjoitti...

Sulle on haaste mun blogissa...

Lyydia kirjoitti...

Ihanaa, sä olet lisänny mut sun blogiin :) kohta tulee lisää kuvia ja tehtyjä jutskia..

Lyllerö