sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Viikon lomalainen!

Stockmannin hääputiikista ideoita..
Kävin tänään ihmettelemässä kuinka paljon ihanampia pukuja siellä lasivitriineissä oli kuin tuo tuolla omassa kaapissa. Paljon ihanampia ja paljon kalliimpia. Se on sääli ettei ole tarvittavia varoja saada sellaisia häitä kun haluaisi, mutta ehkä sitä nielee tämän ja miettii, että ehkä ensi elämässä sitten. Ei muuta kuin lottoamaan joka likka..
Tällaisen tein nyt kotiin tultuani. Pitäähän pikku prinsessoilla olla sormustyyny kädessä johon kaikki ne mun leveät ja isoilla valtavilla timanteilla koristetut sormukset mahtuu :) tai sitten ei. Kokonaisuuden hinta ~7€ tuli hieman halvemmaksi kuin hääputiikista osto.


Marimekko tyyny(t)
Voi Anttilasta sain Vallila-verhon keittiöön (lime-musta) ja vanhasta Marimekon kapasta ajattelin silputa pari tyynyä olohuoneeseen. Tässä ensimmäinen luonnos ilman nappeja vielä..
Ajattelin jonkinlaisia paranormaaleja mustia isoja nappeja? sivun metallikoristeet on vanhasta laukustani joka meni rikki. Kaikki metalli piti ottaa sivuun nimittäin niille on aina käyttöä. Tunnit ja päivät hurahtaa taas tosi nopeasti! Voi jos joku maksaisi tästä vielä palkkaa, että saisi ommella kotona kaiket päivät. Tosin olen työskennellyt Marimekon malliompelimossa enkä haluaisi tehdä sitä enään. Lisään kuvan valmiista tyynyistä kun ne on täysin valmiit.


Pata-pata-patalappuja!

Hei kaverit, katsokaas mitä tytsy sai taas pois melkein valmiiden laatikosta! Ennen kuit hypitte housuistanne niin...se on patakinnas kaverin kanssa vain uudessa muodossa..tiedän tiedän, mulla on tällainen pikku pakkomielle. Lääkärin puoltavalla lausunnolla tää on kuulemma ihan normaalia eli ei huolta.Morsiuspuvut
Taas pieni puolivoitto saavutettu. Ajatuksena oli itse tehdä 6- ja
8-vuotiaille tytöille puvut, jotka kiitoksena urheasta kävelystä kirkosta he saisivat pitää puvut itsellään. Nyt valmistui ensimmäinen ja häihin on vielä aikaa 3 kuukautta.Pihalta sisään pakotettu ja naamankin pesemään joutunut uhri näytti 2 minuutin valmistelun jälkeen tältä. Poskessa on puolikkaan hevosen kuva jostain riennoista ja tukka on aivan sekaisin. Uhrimme näytti kuitenkin kaikista vastoinkäymisistä huolimatta ihan passelilta. Katsotaan saadaanko tehtyä isosiskolle samanlainen. Tytöille laitetaan hiukset kiinni ja vaalea kultakimalteinen ruusupinni. Äipältä on saatu myös lupa meikin käyttöön eli kunhan padalla saadaan hangattua silloiset hevoset sitten irti kuontalosta niin näistähän tulee hyvinkin suloisia tytteleitä :) kangastakin jäi vielä vähän jäljelle eli pukuja voidaan isontaa tarpeen tullen kunhan nämä "isot tytöt" tuosta hieman kasvavat. Alkaa olla jo aikamoista häästressiä...onko pakko tulla kirkkoon jos ei halua? On niin kiire huolehtia kaikista muista, että sitä unohtaa itsensä ihan kokonaan. En uskonu ikinä meneväni naimisiin, siksi sitä tuntuu olevan jotenki hukassa välillä kaiken ja kaikkien kanssa. Noh, pitää taas lähteä hämmentämään bestmanin ja kaason kanssa vaihteeksi, kiva kun kävit..

Ei kommentteja: