perjantai 10. heinäkuuta 2009

Voi tätä ihanaa arkea!

Lupauduimme ukkelin veljen lapsien kanssa lähteä linnanmäelle ja voi ei, se ei kestänyt kuin vaatimattomat 8 tuntia! Voin kertoa, että matti tuli viemään meidät höyhensaarille hyvin - hyvin nopeasti..
Eräs Hillevi toivoi kassia joka ei olisi hempeä ja sopisi kovaksi keitetylle muikulle, noh mitäs tästä sanot "Hille"? Päällä Pentikin farkkumaista raitaa, sisällä Marimekon valkoista päivänkakkaraa ja pieni pala pitsiä, hantaakissa 6 metallirengasta..

Ja loman kunniaksi uutta pukkaa.. tässä taas yksi uusi kesäkassi beigellä farkku-kankaalla, kangas oli lahja keiteleeltä - kiitos Anna-Liisa! Omasta mielestä tästä olisi voinut tulla parempi, joten myynnissä on tämäkin ja muistakaa, että kaikista tekeleistä rahat menevät erään perheen lasten lomamatkaan :) (kts.alhaalla) saa siis esittää tarjouksen kassista. Sisällä siis pieni kännykkäpussi ja pieni rintakoru tulee kassin mukana - sen voi aina vaihtaa toiseen tai mieleiseensä.

Ja jos kuvissa näkyy muutama villakoira niin ne on varmasti ne naapurin puolelta tulevat, ei niitä meiltä löydy.. se on kumma, että ne aina vaan lisääntyy keskenään vaikka kuinka "hiekkalaatikkoa" siivoais.


Parissa tunnissa sitä uppoutui ihan kieli keskellä suuta pensselöimään! Suti
sauhusi ja tulos oli tämä-
vielä ääriviivat niin johan alkaa näyttää toivottavasti esikuvaltaan. Värit alkavat oikein loistaa kun lakan laittaa valmiin työn päälle. Ei muuta kuin öljyvärit esiin ja kokeilemaan, näistä tulee kivoja lahjoja. Tämä on menossa komentajakapteenimme pienelle Nalle Puh-fanille.Hei friidut nyt siirtyi neulat sivuun ja pensselit pöydälle nimittäin 2kpl kivenmaalaus-hommaa on putkahtanu tehtävien-listalle. Aivan ensimmäisten kirjoitusten mukana löytyy kuva tekemästäni Nalle Puhista ja nyt kysyntää oli Pingu Pingviinille sekä Nalle Puh ja Nasulle. Herrasmies näytti olevan liiankin mielissään siitä, että saisi heittää minua kivellä...hmm...
Sen verran isompi kivi pitää siis olla, että kaverukset mahtuvat vierekkäin. Taas kivaa vaihtelua - lapset ovat tiukin arvostelijaryhmittymä kuitenkin, täytyy olla aikas tarkka.. Katsotaan saadaanko ladattua jopa kuviakin tänne?

No niin vielä ilman lakkaa, mutta nyt alkaa kuva olla jo aika lailla valmiina.. Sehän on ihan kuin ukkeli ja minä!


Oli muuten Pilvillä juhlat viikonloppuna, sääli ettei päästy mukaan - meidän puolesta Pingu lähti.Hyvät kanssa sisaret, on käynnissä kaikkien aikojen kovin urakka! Häämatkalla mietimme ukkelin kanssa kuinka voisimme tarjota hänen veljensä lapsille sen saman ilon altaalla mikä oli nähtävissä muilla lapsilla.. Perhe jossa vain toinen käy töissä ja toinen hoitaa lapsia eletään aikalailla kädestä suuhun, joten ompelen niin paljon kuin pystyn jo varastossa olevista kankaista. Reilussa viikossa olen myynyt patatumppuparin ja kohta 2 laukkua...kolmannen tilaus on jo odottamassa, jee! Tässä mansikkainen laukku pienellä kännykkätaskulla varustettuna joka meni annen kotiin :) Kaikki manit menevät lyhentämättömänä lasten matkalippuihin. Laitan huomenna laukun nro 2 kuvia- ihana ja herkullinen turkoosi! Tule kurkkimaan..

Hihii! olin hieman malttamaton, kassi on siis jo valmis :D
Jenny toivoi turkoosia ja kyllähän sitä löytyi. Kankaassa itsessään oli kultalankaa, joten käytin saumoissa myös kultaa. Olka hantaakeissa on pitkä pehmuste ettei olkapäähän jää jälkiä. Pieni kännykkäpussi pitää tottakai olla ja toinen pieni vaikkapa bussilipulle..

Kolmas tilaus Hilleville olisi jo odottelemassa, mutta sillä välin tässä olis muutamat syntymäpäivät.. nyt kaikki väijymään posteljoonia!

2 kommenttia:

Ulla-Kaisa kirjoitti...

Kassi sopii hyvin Muikun tyyliin. Makutuomarina (Hillen pyynnöstä) kummityttö Ulla :)

Lyydia kirjoitti...

Lähetän 3 erilaista laukkua pippe-emolle töihin niin Hillelle voi kertoa, että hän saa valita niistä sopivimman ja lisää tehdään jos sitä omaa ei niistä löydy :) Lyydia