lauantai 1. elokuuta 2009

Kassien maailma

Kun tuo pensseli taas unohtui käteen niin maalasin muutaman Tiimarista löytämäni puisen avaimenperän. Päälle taas se lakka kunhan maali kuivuu niin kestää paremmin mm. avainten kanssa. Tässä on Ressu, Hello Kitty, Kamut ja Hattivatit. Kamujen kissan nenää ei ole vielä maalattu - taitaa olla hajuaisti hukassa..


Ja kassialma on taas vauhdissa.. sain juuri uuden kassin valmiiksi ja nyt on luvassa hieman väriä!

Kuulinko oikein, että kaverimme "Hille" on ottanut käyttöönsä nyt jo 2 tekemääni laukkua? No tulee hyvä mieli jos joku tykkää :)
Tästä löytyy iso tasku takaa sekä kännykkätasku sisältä jossa lime samettireuna sekä juuri sille aina kadoksissa olevalle avaimelle oma avainrengas hantaakissa roikkumassa.

Kun on vauhtiin päästy niin antaa mennä vaan.. Miran uusi kesäkassi näki juuri ensimmäisen päivänvalon olohuoneessa. Pentikin kankaalla päällystetty ja Marimekon valkoisella käsinpainetulla päivänkakkaralla viimeistelty luomus. Tildamaiseen tapaan on tehty Mira-nimilappu (jotta varmasti tunnistaisi omakseen..). Miran lempiväri taitaa olla vaaleanvihreä, joten eiköhän tälle käyttöä löydy. Kassin sisällä myös kännykkäpussi ja pieni koristetasku.

Ei kommentteja: