lauantai 27. helmikuuta 2010

Tietoteknisiä ongelmia..pahoittelemme mahdollisia häiriöitä.

Rakkaat ystävät, atk- ongelmista johtuen emme ole päässeet päivittämään uusimpia materiaaleja. Joudumme käyttämään poikkeuksellisesti Nokialaisen 2 pixelin tallenteita, joten lumisade kunniaan - sehän antaa vaan realityä tähän touhuun.

Viimeisin tekeleeni sai alkunsa kun tätini muisteli minun haluavan käyttää kohta maailmaan tupsahtavan pienen termiitin kanssa kenties kestovaippoja. Myllymuksujen loistavasta apinakankaasta tuli 'yllättäen' minut mieleen ja kotiini löysi kangaspaketti. Kieli keskellä suuta tai ainakin mielikuvitusta käyttäen sain aikaiseksi oheisen sinappitaltuttimen. Kangasta jäi vielä sen verran, että ajattelin tehdä kaverin kanssa. Näillä jos millä kehtaa pyllistellä, ei tule heti toista apinamiestä hiekkalaatikolla vastaan?


Onko meitä huonomuistisia ja unohtelevaisia daameja jossain enemmänkin? Täytyy myöntää, että töissä tai kotona ei ilman luntteja jääkaapin ovessa tai post it- lappuja ympäri pöytää sitä muista välillä juur mitään. Kävin ostamassa tavallisen maalaripohjan ja päällystin sen tilda-kankaalla, nyt ei enään mikään unohdu ja kaikki laput on samassa paikkaa. Helmiäisen väriset napit sopivat beigeen kankaaseen mielestäni oikein passelisti, nyt vielä kun saisin kampitettua tuon mieheni laittamaan sen seinälle....

Hieman innoissani Vallilan outletin laarista tarttui väkisin hihaani ihana haalean minttu/ruskea/valkoinen aarre, josta tuli pakka tulevan pikku tuholaisen huoneeseen ja jäi vielä sen verran ylitse, että pitäähän joka jätkällä olla pari kuolan kestävää tyynyä omassa huoneessa (koskee myös isompia jätkiä). Kankaassa oli hieman muovipintaa, joten se on helppo pyyhkiä ja  lisäksi näin tällaisen tyynyn myytävänä liikkeessä, jota piti heti tietenkin matkia lisäämällä vanhaa mankelikangasta kulmaan. Kaikille teille skolioosista tai niskasäryistä kärsiville hyviä uutisia, kuva on vinossa enkä osannut yksinkertaisesti kääntää sitä oikein päin, höh! Valituksia otetaan vastaan vain kirjallisina ja kolmena kappaleena allekirjoittaneelle. Tyynyt on jo viimeistelty, joten unohtakaa nuppineulat kuvassa, tämä ei ole uusi keksintö joka korvaa piikkimaton.

Ei kommentteja: