tiistai 16. maaliskuuta 2010

Kevät on saapunut!

Eksyin " vahingossa" Marimekon liikkeeseen ja kysyin tyhmänä myyjältä mikä on tuon appelssiini- kankaan nimi? Myyjä katsoi minuun ja vastasi: "Appelssiini"..
Siis vaikka hiuksia värjää niin nostaa se blondi aina silloin tällöin näköjään päätään vaikkakin salaa.
Tein tällaisen ihanan ison rantakassin johon mahtuu ja paljon! Valkoinen koriste vain uupuu edestä enkä ole vielä keksinyt mikä se olisi, ehdotuksia? Nyt tekisi mieli marssia kauppaan ostamaan appelssiineja NAM!


Vihdoinkin sain rakkaan kamerani toimimaan koneella, joten kuvanlaatukin paranee taas kertaheitolla! (loppuhan on kiinni kuvaajasta, mutta ei siitä sen enempää..) Käytiin ukkelin kanssa ostamassa hänelle mieleistä kangasta ja päällystettiin hänen valtaistuimensa uudelleen. Kuvassa kangas näyttää lähinnä samalta kuin auton istuimissa, livenä tietenkin avan loistavan näköinen..

Innostuin taas ottamaan myös pensselin kauniiseen käteeni ja pääsiäisen kunniaksi Millie & Boris kani löysi kotiimme. Pinnalle ukkeli laittoi mattalakan, joten kivet eivät toistaiseksi ole kiiltäviä, enkä osaa päättää kumpi on parempi.

Ukkelin siskon kotiin lähtee ovikyltti joka kertoo asunnon kaikenkarvaisesta kaverista. Syssen mies lähetti luun muotoisen paksun vaneripalan meille.
Luun oikeaan kulmaan jätettiin tilaa pikku koirun kuvalle. Kyltti sai lakkauksen päälle eli pitäisi kestää säässä kuin säässä.

2 kommenttia:

Kaisuliina kirjoitti...

Heippa! Minä niin tykkään tästä sinun kassin mallista. Mistä olet ottanut kaavat? Jos olet piirtänyt ne itse niin haluaisitko jakaa ne muillekin? :)

Lyydia kirjoitti...

Hei Kaisuliina, kuule se on vain itse hahmoteltu malli ei siihen ole kaavoja :)
teen puolikuun-muotoisen mallin leivinpaperille (lautasta voi käyttää apuna) ja taitan sen kahtia, että kassin pohjasta tulisi symmetrinen. Jos haluat laskoksia kassin alaosaan niin tee kassin yläosasta hieman pienempi ja keskikohdasta katsot, että laskokset tulevat suht koht keskelle.
Kesäkasseissa on se kiva puoli, että niitä voi muokata tai niihin voi lisäillä jotain aina työtä tehdessä. Siitä tulikin mieleen, että kaikkea pitää taas lisätä tuonne sivustolle :) Googletan muuten myös erilaisia kuvia kesäkasseista ja matkin sieltä muiden tekeleitä tai kaupassa myynnissä olevia.