lauantai 31. heinäkuuta 2010

Voi ei, eksyin taas Vallilaan!

No niinhän siinä tasaisin väliajoin käy, että Vallilan kangaslaarit houkuttelee tonkimaan, löysin ihanan kankaanpalasen josta voisin tehdä uudet sohvatyynyt? Sohvamme on tuollainen oliivin vihreä ja vaihtamalla tyynyjen kankaat se ehkä näytäisi (mielessäni) uudelta sohvalta.. Nyt 1 tehtynä ja 3 vielä tekemättä! Piilovetoketju alareunaan niin päälliset voi helposti vaihtaa ja pestä. Elämä olisi paljon helmpompaa ilman vetoketjuja, vihaan niiden ompelemista, onko meitä muita samanhenkisiä täällä??? kangas maksoi vain 10€,  joten kalliiksi ei muutos tule.


Sain uuden kassitilauksen myös ja taas
 tuli erilainen tehtyä. Nuorisoliikkeen yksinäisestä korvakorusta tuli kiva yksityiskohta laukun keskelle. Kangas on Laura Ashleyn ja siihen oli toivottu vielä Tildan nimikylttiä, toivottavasti posti löytää Magille perille. Näkyviä saumoja ommeltu kultalangalla, koska sitä on myös kankaassa itsessään.


Kokeilin tehdä pirttikalustomme penkeille pienet pehmusteet. Famon vanhojen pihakalusteiden pehmusteista käytin vaahtomuovit  ja päihin kuminauhat, että pysyvät paikoillaan. Kangas on myös Vallilasta.


Tällainen tildan lunnilintu on asettunut aloilleen meidän ruukun juureen. Kyllä on hiljainen kaveri..
Paljon on tossuja tullut tehtyä ja ympäri Suomea niitä jaettu kesän aikana.

Ei kommentteja: