tiistai 21. syyskuuta 2010

Loistavat vetoketjupussit

Serkulle ja tädille lähti sellaiset ruskeat vetoketjupussit. Hyvä ohje ja kuvat Oma koti kullan kallis-lehdessä nro 6&7/2010. Yövieraiden varapeitot saa hyvin jemmaan ja päivisin toimii jättityynynä vaikka lattialla. Toivottavasti tykkäävät :) Pussit lähtivät jo joten lisään tänne kuvan myöhemmin.

Ajatteltiin vihdoinkin pitää pienimuotoiset tupaantuliaiset slash synttäripirskeet ja innostuin kortitkin tekemään. Ensimmäistä kertaa ostin pari leimaa ja harjoittelin, siis ihanaa, lisää tätä! 6 valmiina ja reilu 10 korttia vielä tekemättä.. kaikki lähettävät nykyään kutsuja tekstiviestillä, on mukavaa laittaa ihan vanhanaikaisesti - postin mukana :) Hirmuisen paljon maksoi erilaiset ihanat paperileikkurit, ehkä näihin satsaa enemmän sitten kun palaan taas töihin, niin siis jos jää vielä aikaa tehdä..niin.

Innostuin ottamaan myös kutimet esiin ja ajattelin tehdä tiskirättejä. Koneenpestäviä ja kestäviä yksilöitä käärittynä hienoon paperinpalaan.. ensimmäinen oma on jo testikäytössä! Ajattelin ihan  parin euron hintaluokkaa..Ei kommentteja: