lauantai 23. lokakuuta 2010

Hurrrr patalappuja!

Onko muillakin sormet jäässä ja villasukat jalassa päivittäin. Ei ihme, että lämpimiä patakintaita taas "syntyy". Raaskin ostaa lumimarjaa nyt limen/hopean värisenä ja pukin konttiin löysi kera servettien ja itsetehdyn omena-kookos-saippuan. Vielä vasara käteen ja metalliset ripustusrenkaat sivuun ja valmista olis :)

Osallistuin viikolla Marttojen ihanille kursseille ja opettelimme tekemään saippua-sekoituksia! Tätä täytyy kokeilla vielä kotona kun perheen miehet on poistettu rakennuksesta, muuten keskittyminen saattaa herpaantua.. Tässä kotiin viemisinä kurssilta omena-kookos- sekä kahvi-saippuaa. Vuorokauden jälkeen saippuat otettiin muotista ja sain leikata ne paloiksi. Nyt odotellaan vähintään 2 viikkoa saippuoiden saadessa "ilmaa"? ja sitten pakataan sellofaaniin ja joku kiva kuvakortti vaikka runon kera päälle. Siitä kivat saippuat, että näitähän voi antaa herkkänahkaisille ja allergikoille :)

Ja toivomuksesta Sannalle "the orange" A:lle lähtee mehukkaat appelssiini-kankaiset tumput ja laput. Toivottavasti kelpaavat!

Ei kommentteja: