tiistai 14. joulukuuta 2010

Joskus toivotonta touhua..

tämä yritys saada aikaiseksi jotain pienen termiitin läsnäollessa. Hyvin pitkän taistelun jälkeen tänään sain hieman anopille tarkoitettua lahjaa tehtyä. Jokaisen maalatun viivan jälkeen piti juosta toiseen päähän huonetta taas kieltämään ottamasta jotain tai tekemästä jotain pahaa.

Terminaattorimme (8kk) sanoi eilen muuten ensimmäisen sanan, se oli "ei?".. kuinka yllättävää :) siis hän toisti perässäni kun toruin häntä.

Vielä täytyy illalla tutkia jos pieniä viilauksia vielä tekisi ja sitten lakka päälle. Tässähän tämä, kori takkapuille. Kuvio olisi saanut olla ehkä hieman isompi..mutta hyvähän se on näin jälkikäteen aina sanoa. Toivotaan, että pitää lahjastaan!

Sen harvan kerran kun maalaan jotain muuta kuin sarjakuvahahmoja, niin yleensä käytän Minna Immosen ihania kuvia ja kortteja malleina ja annan ne lahjan kera.MalliPienestä sileästä lankun pätkästä isäni teki kuviosahalla isoja avaimenperiä sekä kylttejä ja mieheni porasi reijät sekä pohjamaalasi osan. Katsotaan ehtiikö enään tehdä yhtään valmiiksi, öljyväreissä kun kestää parhaimmillaan viikko kuivua.. Tuohon kuvan kylttiin pitäisi saada sukunimi tai tervetuloa vielä tekstaten, apua! Kiva saada apua näihin pikku ideoihin. Ehkä avaimenperiä voi antaan vaikkapa mummonmökin omistajille?

Ei kommentteja: