lauantai 9. heinäkuuta 2011

Ihania matonkuteita!


Halusin testata näitä matonkuteita, joskin heikohkoin arvosanoin. Ensin testasin maton, jonka kanssa onnistuin tekemään pienen virheen ja se kostautui tietenkin sitten lopuksi, hieman kismittää.. Vielä silitys uupuu ja eiköhän se kelpaa kuitenkin lastenhuoneeseen. Ihan kivan värinen tästä tuli, tosin kude oli hieman huonoa laatua - välillä oheni ja välillä oli hirmuisen paksua.
On pakko tehdä vielä toinen, kunhan osaan päättää vain värin.


Sain virkattua vielä muutaman säilytyskorin lastenhuoneen hyllyyn. Pitäisiköhän maalata vanhalla kaunolla liitutauluihin sisältö vai käydä ostamassa liitua?? Harkinnan alla vielä :) 
Tätä lisää, tämähän oli kivaa ja tietenkin lisää värejä!

4 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Voi että ihana matto! Just tuon väristä trikookudetta olen etsinyt!!! Mistä löysit moista?

Lyydia kirjoitti...

Terve Ilona,

täältä löytyy: http://tylliblogi.blogspot.com/p/matonkuteita.html
mutta turkoosi oli paljon huonompaa kuin valkoinen matonkude. Välillä todella ohutta ja toisaalta hyvinkin paksua eli ehkä laadusta kannattaa olla tiukkana jos tilailee.. Kiva kun tykkäät :)

Anne kirjoitti...

Miten ihmeessä teit nuo korit? Aivan IHANAT! Rakastuin niihin oitis! Oisko jotakin ohjetta? Voisin koettaa väkertää, jos vaikka osaisin :P

Lyydia kirjoitti...

Hei anne,

varmasti osaat :) nämä on tehty valkoisesta matonkuteesta, ohje: http://www.kangasaitta.fi/kangasaitta/web.nsf/mallit_kt?openview&restricttocategory=Virkkaus ja tietenkin kahvallinen kori. Koukku oli 7, mutta viimeisenä laitoin koriin jonkin vadin, kastelin sen ja annoin kuivua. Siitä tuli hieman jämäkämpi..