keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Giant hippo!

Siis pieni maskotti.. 3 kerää lankaa ja 4 pussia vanua, ei taida 1 avaimenperä riittää tähän??

Tehty Novitan Isoveljestä, koukku 7:lla
Uudesta Amigurumi-kirjasta (Virkkaa uusia iloisia maskotteja, Mia Bengtsson)
Kyllä hipposta kivan sohvakaverin saa, hiljainen ja ymmärtäväinen kaveri :)
Peffa ei näy kuvassa, mutta kyllä sieltä häntäkin löytyy..

Ja huomasin juuri, että vuodesta 2008 lähtien pitämääni blogia lukee nyt virallisesti jopa 4 ihmistä!  (Taidan itse myös sisältyä siihen lukuun..) 
ja ehdottomasti jos vuoden 2011 loppuun mennessä saamme 5:en lukijan niin järjestän itse (suur)arvonnan kaikkien teidän lukijoiden kesken!

6 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

mulle näkyy 5 lukijaa jo nyt :)

Lyydia kirjoitti...

Eräs kaveri kirjasi itsensä lukijaksi saman tien kun näki ilmoituksen tuosta arvonnasta :D vielä puuttuu 1 jos en itse saa osallistua arvontaan..

Anonyymi kirjoitti...

satimMistä näkee, näynkö minä... Käyn aina välillä tutkimassa, mitä kivaa olet taas tehnyt.
T:Anne, Lenan työkaveri

Lyydia kirjoitti...

Hei anne, lukijoina näkyvät ainoastaan henkilöt jotka ovat rekisteröineet itsensä tai joilla on oma blogi. Lisäksi täytyy painaa erikseen tuota "lue"-kohtaa, muuten kävijöistä ei jää minulle tietoa, ainoastaan määrällisesti :) Kiva kun käyt kurkkimassa!

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Tyttäreni laittoi vinkin sinun sivuillesi tuon ihanan hipon innoittamana. Pitäisi kuulemma tuollainen saada.... pitänee käydä kirjakaupasssa katselemassa jos löytäisin tuon kirjan missä ohje on...

Lyydia kirjoitti...

No niin, ei muuta kuin koukkuamaan :) tämä kaveri lähti viihdyttämään ihania kaksoistyttöjä. Ja tätä kaveria voi sitten vetää vaikka hännästä, lupaan ettei se suutu! Se on hyvä, että muutkin innostuu :) mutta varo - näihin amigurumeihin jää helposti "koukkuun".