lauantai 21. tammikuuta 2012

Huhuu, onko täällä ketään?

Siis puoli kymmeneltä illalla muistin, että tänään menemme äidilleni viettämään hänen syntymäpäivää ja eihän meillä ollut edes lahjaa....! Se hyvä puoli on, että hän yleensä tykkää kaikista tekemistäni tai ompelemistani  jutuista. Noh, vajaan parin tunnin virkkauksen jälkeen saimme ujon pienen pöllön, huhuu!

Sydämen muotoinen pikku nokka on kiva yksityiskohta. Täytyy ottaa lankaa mukaan jos ripustin täytyy vielä vaihtaa toiseen. Ja tämä pöllö on vain yksi näistä ihanista amigurumeista saamassani kirjassa! Näitä lisää!

Ja pieni lisäys heti perään..
En nyt tiedä kuinka söpö tämä on, mutta ainakin iloinen kurnuttaja! Harkitsin vielä pientä kärpästä kielelle, mutta luulen ettei kukaan olisi ymmärtänyt minua tai ajatuksenkulkuani.. kieli ei kuulunut alkuperäiseen ohjeeseen, mutta halusin laittaa vielä jotain kivaa tähän malliin.

Frank the Frog
Onko sammakkoeläimillä varpaat :) tällä kaverilla ainakin.

4 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

nii pal söpönen pöllönpoikanen <3

Lyydia kirjoitti...

Kiitos amalia :) mun mielestä myös.

Katja kirjoitti...

Kiitos päivää piristävästä kommentista blogissani :) Tulinkin heti vastavierailulle! Mulla on vielä amigurumit testaamatta, mutta oon nähnyt niin sulosia malleja, että pitäs päästä kyllä testaan, kun samalla sais tuhottua kätevästi jämälankoja. Suloinen tuo sammakkosi :)

Lyydia kirjoitti...

Kiitos Katja :) ja ihanaa kun tulit piipahtamaan!