sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Kylmyyden karaistama!

Siis hyi kun oli kylmä ilma tänään! Sellainen 1,5h jonotus ulkona paikallaan jätti kyllä niin viimaisen tunteen luihin kun jonottelin uuden kuntosalin avajaisissa halpaa salikorttia. Huonosti organiseerattua päivää auttoi kuitenkin rauhallinen ja inhimillinen palvelu kaikilta salin työntekijöiltä, jäin kuitenkin kaipaamaan sitä kahvia mikä luvattiin jo heti alkajaisiksi kaikille odottelijoille.. jos siis olin paranemassa flunssasta niin voin kertoa, että sain varmasti lisäpotkua uudelle flunssalle. Ja yli 3h jonottelun jälkeen 20 ihmistä oli saanut uuden salikorttinsa..jopa.. joten ajattelin, että pitäköön korttinsa. Käyn hakemassa jossain vaiheessa oman korttini kunhan olen tästä uudesta flunssasta toipunut. 

Nyt kovan vuodatuksen jälkeen ajattelin laittaa pari kuvaa pienistä pensselin väännöistä. Nämä on tällaisia, jotka lojuvat nurkissa ja aina kerran viikossa tehdään pari vetoa maalia päälle ja annetaan taas viikko kuivua, siksi niitä pitääkin aina olla pari tekeillä samaan aikaan.
Nämäkin pienet kaverit etsivät uutta kotia.

Myyrä on kaikkien kaveri. Pieni puunpalanen sai iloisemman ilmeen.

Puhuinko viikon kuivumisesta? Ai, no tämä on kuivunut jo melkein 2 vuotta..

...enkä vieläkään ole tyytyväinen tähän, sydämiä muokkaillaan vielä hieman ja sitten se lakka..
Nonniin ja sitten virkkaamaan, saisinkohan pienen vihreän possun (angry birds) virkattua loppuun??
Niin ja sain IHANAN amigurumi-kirjan tädiltäni, nyt pitää malttaa mieli vielä hetki, mutta lupaan ehdottomasti kuvia uusista öhkämönkiäisistä sitten :)

Ei kommentteja: