sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Maalaten pienessä masennuksessa.

Siitä ajatuksesta se sitten lähti.. aloin jo ajatella, että pakkaisin ompelukoneen kokonaan pois ja pensselit ja kaikki. Oliko ihmiset pettyneitä, että saivat jotain minun tekemää kuin kaupasta ostettua? En ajatellut, että antamaani lahjaa annetaan eteenpäin perheen sisällä, koska se "todettiin paremmaksi näin" ja se jäi häiritsemään pahasti. Ehkä sitä pitää alkaa nyt jo säästämään, että ensi vuonna olisi varaa ostaa lahjoja. Tai sitten teen vain omille lapsille en muille. Ehkä jään itse vielä painimaan tämän asian kanssa..

parina iltana sain pensselin kuitenkin käteen ja maalailin vanhaa puunpalasta, ehkä olisi kuitenkin pitänyt hieman hioa sitä ensin? Vielä hieman korjailua ja sitten odotetaan viikko kuivumista ennen kuin ruiskutetaan lakka päälle.

Kuvattu ilman salamaa ikkunalaudalla.

Malli Minna Immosen akvarelleista.

Minkälainen kiinnitys keksittäisiin tähän? Pitäisikö laittaa vain yksi ripustin taakse?
Jos kiinnostuneita löytyy niin laittakaa viestiä s-postilla, tämä yksilö etsii uutta kotia. Yritän kartuttaa lomabudjettia hiukan sillä toiveissa olisi keväällä nähdä aurinkoa Suomen ulkopuolella.

2 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Elä suotta masennu, mun mielestä teet varsin taidoikkaita juttuja laidasta laitaan. Lahja pysyi sentään perheen sisällä eikä mennyt "romukoppaan" :) Ehkäpä tämä toinen oli niin ihastunut siihen että oli parempi antaa se hänelle.

Lyydia kirjoitti...

Kiitos positiivisesta hengestä Amalia :) välillä sitä vaan jää murehtimaan pieniä asioita joilla nyt ei ole maata kaatavaa vaikutusta..