torstai 12. tammikuuta 2012

Pöllöilyä!

Siis piti pöllöillä vaikka listalla olisi muuta ommeltavaa.. Googlesta löysin vaikka mitä ihania pöllöjä ja taas oli pakko ottaa tilkut esiin ja siitä sitten hahmottelemalla palasista saatiin tällainen pikku piristys. Näyttää ihan minulta klo 06.20 kun heräsin hirveään huutoon kuin seinään. Pikku neidin jalka oli juuttunut pinnasängyn pinnojen väliin..taas.

Muutamat pienet napit eivät ole oikein vauvaystävällisiä, mutta kiva pieni tyyny se on silti.

Ja jouluna näin ihania virkattuja sydämen muotoisia patalappuja, mutta en löytänyt niihin ohjetta. Muistelisin, että Suuressa käsityölehdessä oli ohje niihin, mutta oliko se nyt viime vai toissa vuonna niin noh näistä innostuneena piti kokeilla tulevan ystävänpäivän kunniaksi pieniä pinkkejä sydämiä jämälangasta.
Pitäisikö repäistä ja lähettää kortteja ja sydämiä helmikuussa?

'
Pinkkejä sydämiä.
Ja ihan esimerkkinä kuinka meillä odotellaan ruokaa. Hra L varmaankin yritti osoittaa kuinka hidasta palvelu meillä on. Toimiskohan tämä jos kävisi itse hakemassa tyynyn kanssa??


4 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Ihana pöllö, suloisia sydämiä. Meen heti testaamaan, haen tyynyn ja asetun mukavasti tuonne keittiöön. Saas nähdä kuinka käy ;)

Lyydia kirjoitti...

No kerrot heti toimiko se palvelu sitten?? :D

Amalia kirjoitti...

Nälkäkuolema uhkaa :D

Lyydia kirjoitti...

:D hahhaa! Mä arvasin.. meillä joku olisi vähintään istunu pienellä pyllyllään naaman päälle jos olisin näyttäny nauttivan liikaa siitä pehmeästä tyynystä.