torstai 5. tammikuuta 2012

Sairauden saartama..

Yli 1,5 viikon ajan olen taistellut järkyttävää yskää vastaan ja nyt vasta alkaa pikku hiljaa helpottamaan. Eihän 2 pientä lasta tosin mikään syy ole sairastella ja jostain on pitänyt löytää ääntä paimentamaan näitä. Siispä koti ja lapset on hoidettu, mutta ompelusta ei ole tullut mitään.

Ja yllättävän paljon blogin sivuilla on ollut kävijöitä vaikkei mitään uutta ole joulun jälkeen tehtykkään? Olen iloisesti yllättynyt!
Tietenkin mielessä on ollut lupaamani arvonta ja nyt hyvät ystävät voittaja on tänään arvottu!
Todistusaineistoa peliin..

 
Tuima tipu odottaa voittajaansa!


Tällä kertaa emme tarvinneet the grand lottery systemsin apua vaan jokainen osallistuja sai ihan henkilökohtaisesti kirjoitetun arpalipukkeen.

Lipukkeet ovat virallisen valvojan läsnäollessa sekoitettu kuten huomaatte..

Hra L toimi kiireisestä aikataulustaan huolimatta arvonnan virallisena suorittajana.

Kurkkasimme voisiko lipuke mahdollisesti sisältää jotain syötävää?

Ja arvonnan voittaja tällä kertaa on AMALIA!

ONNEKSI OLKOON AMALIA!
Otathan yhteyttä s-postitse ja ilmoittelet yhteystietosi, mistä posti tavoittaa. Jos et ole kovinkaan kova Angry Birds -fani tai et tunne tällaista henkilöä niin eiköhän me keksitä jotain muuta kivaa tilalle :)

Muille pöpöjen kourissa taisteleville suosittelen villasukkia, hunajaa ja itse tehtyä mehua - kyllä tästä vielä selvitään!
Ja hei, pitäiskö seuraava arvonta järjestää kun meillä on 10 tai 15 lukijaa?? Ei varmaankaan montaa vuotta tarvitse odotella...hih!

2 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Wau, ensimmäinen blogi voittoni ikinä :) Vastasin facebookin kautta viestiisi, tosin vähän hitaanlaisesti kun en huomannut sitä heti :)

Lyydia kirjoitti...

Hei Amalia,

huomasin viestisi ja pakettisi on jo kotimatkalla. Se tulee pitämään sinua tiukasti silmällä :)