torstai 9. helmikuuta 2012

Kaikki tökkii.

Siis tuntuu kuin muutama viikko olisi eletty ihan sumussa. Päivät menee, mutta mukamas mitään ei saa tehtyä ja kaikki mitä on tehnyt on päätynyt joko roskiin tai ne on heitetty seinään. Ärsyttävä yskä on vaivannut jo joulusta asti eikä vieläkään hellitä ja lasten kanssa on nahisteltu nukkumisen kanssa. Vuoden vaihteen jälkeen alkanut laihdutuskuuri ketuttaa jo, mutta enään 4kg ja olen samoissa mitoissa kun naimisiin mennessä! Nyt täytyy yrittää piristyä ja muistaa vaikka alkajaisiksi napata päivittäiset vitamiinit jos se vaikka auttaisi. Ai niin ja pyydän lisää auringonvaloa tänne Vantaan perähikiälle, sekin vaikuttaa kummasti mielialaan..onko kukaan huomannut, että valoisuutta kestää 1,5h pidempään kuin ihan pari viikkoa sitten?

Muutamia pyyntöjä on tullut amigurumeista ja niitä on lähtenyt sellaista vauhtia etten edes kuvia muistanut ottaa. Lankajemmaakin pitäisi taas hieman täydentää, mutta tässä ainakin yksi tähdellinen kaveri, jonka ohjeen löysin netistä :)
Mietin jos vyötärön kohdalle pujottaisin vielä heijastinnauhaa..


Ja jotain pientä sain väkerrettyä (jotka siis joten kuten onnistuivat)! Terminaattorille sukat vilua vastaan (Isoveljestä tietenkin). Ajattelin ensin tehdä huopapalasista sydämet, mutta meillä ei olla mustasydämisiä ollenkaan, joten tähdet sai pikkumies tilalle. Hieman erilainen malli, mutta ei aina tartte olla samanlainen kuin muut.
 Kyllä edellisistä sukista on sen verran kauan, että ohjeita piti luntata kirjasta.


Asiasta kolmanteen, viime viikolla postiluukku kolahti ja mietin, että mitä se postimies Pate on nyt tuonut? Mieltä ja sydäntä lämmitti kovasti kun avasin kuoren. Edesmenneen mummini sisko jenkeistä on ehkä kuullut tästä amigurumi heikkoudestani ja hänelle tuli minut mieleen selatessaan tällaista  ohjekirjasta. Yllättävä ja ihana yllätys! Kirjasessa on ohjeet erilaisten apinoiden tekemiseen.. (Hei hetkonen.. vai tuliko mut mieleen noista apinoista....raks raks raks :D Hih! No ei kait!) Mutta mietin, että voi näitä tehdä myös osittain vanhoista villasukista tai villapaidoista? Mielestäni ihan kokeilemisen arvoinen juttu! Jatkoa seuraa..


Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä!
Sain ihanan kuvan s-postiini. Tässä ihana Nea pikku kirahvin kanssa hoitelemassa urgentteja arkiasioita. Äiti oli kuulemma tyly eikä antanut ottaa mukaan myöhemmin kouluun :) 


Ei kommentteja: