torstai 16. helmikuuta 2012

Kylmät lattiat vaativat töppösiä.

Kyllä oli paukkupakkasten aikaan katsottava, että lapsilla on vaatetta kunnolla päällä. Pitkähihaista ja tossua piti olla varsinkin pienellä ryömijällä, sen verran kylmät lattiat meillä oli. Ja koko syksyn sekä talven ollaan koputeltu puuta ettei meillä pienet ole olleet kipeenä niin nyt sitten..viime yön unisaldo on jotain 2h luokkaa. Silmät ristissä ja puhti pois!
Eilen kun en vielä arvannut mitä yö tuo tullessaan niin parit pikkuiset tossut tuli tehtyä jo aikaisemmin leikkaamistani paloista. Näitä ei voi ikinä tehdä liikaa!
Kiinnostuneet voivat laittaa viestiä s-postiosoitteeseen sivun oikeassa ylälaidassa.

Aika ihanasta Tilda-kankaasta koon 38-39 sisätossut.
Rokkaavat pikkuiset koossa 35-36 Marimekon Jokapojasta.
Löysivät uuden kodin :)
 Ja saatuani pikku miehen villasukat valmiiksi, sain pyynnön tehdä eräälle nuorelle neidille sukat myös. No seuraavathan työstyi ihan hetkessä kun ei enään tarvinnut pohtia kantapäätä tai kavennuksia. Tosin kun lanka loppuu toisen sukan varpaiden kohdalla niin se saattaa jotain ihmistä kenties raivostuttaa, onneksi minä olen niin rauhallinen.. ei tunnu missään.. ei.. (uskokoon ken haluaa).

!¤/!)(¤#&"¤)(  sukka!
Ja kävin kangasvarastoa läpi ja törmäsin tilkkupussiin. Siis liian pieniin ja hyödyttömiin palasiin, joita en silti raaskinut heittää pois.. hyödyttömiin? No niistähän piti alkaa testailemaan sellaista "lippu rivistöä", mitä nykyään löytyy joka sisustuslehden lastenhuoneesta. Muuten hyvä, värikäs jne. mutta ei, ehkä teen jonkin uuden ruskea/haalean roosa/valkoinen/turkoosi värisekoituksen lastenhuoneeseen?

Tilkut Marimekon appelssiinia, apilaa, unikkoa, jotakin valkoista ja paria retro kukkakangasta.
Ja näiden ohella on vielä virkkuukoukussa roikkumassa parit vihaiset linnut taas ;) ne taitaa olla aika pop! Nyt pääsin taas tähän ompelun makuun niin  mikään, ei edes hirmuinen univelka estä sitä :) Ajattelin tehdä seuraavaksi parit säilytyspussukat, Moon walker-tossut vauvalle ja niin tyttöjen hiuspantoja kyseltiin myös.
Erikoislistalla olisi myös tällainen tyttöjen uimapuku, jonka haluaisin meidän tytölle. Pitsi olisi jo valmiina, uimapuvun perusohjeet joita voi muokata, mutta itse puvun kangas odottaa vielä kaupassa.. Eikö ole ihana!

2 kommenttia:

Onnellinen Koti kirjoitti...

Ihania tossuja, ihania muitakin käsitöitä ja ihana koko blogi! Taidan koukuttua lukijaksi... :)

Lyydia kirjoitti...

Kiitos, tällaiset kommentit lämmintää sydäntä :) ja saa tulla uudestaan kurkkimaan!