torstai 23. helmikuuta 2012

Laukkuhullulle laukkuja.Siis käväisin ainoastaan Adlibriksen sivuilla katsomassa alennuksessa olevia käsityökirjoja ja joku tilasi vahingossa tuollaisen hullujen kirjan (ei alesta...). No, samana iltana käynnistettiin jo leikkaus operation ja tällainen testikassi saatiin aikaiseksi.


Pentikin valkoista, mustaa suomalaista puuvillaa ja mustaa tekonahkaa pohjassa. Sisätaskut tehty Marimekon Jokapojasta.
Vuori luonnonvalk. puuvillaa jossa rypytystä valmiiksi (en siis ole jättänyt silittämättä :D) ja kuminauhatasku sekä paikka kynille.
Toisella puolella 2 sivutaskua johon saa allakan tai vaikka vaippoja. Sivusaumassa lenksu avaimille, joten niitä ei tarvitse aina kaivaa laukun pohjalta.
Laukussa olisi hyvin tilaa kannettavalle, mutta en enää omista sellaista, joten jätin kiinnitysremmit pois. Tämä jäi kyllä testi asteelle ja tiedän seuraavan kerran etten laita ainakaan NEPPAREITA.. nyt täytyy hengittää hieman ja kokeilla illalla uudestaan, muuten vasarasta on kohta jäljellä pöydässä vielä klommo..
Ajattelin, että tämä olisi hyvä loma- tai kylälaukku, saan helposti yhdistettyä käsilaukun ja hoitolaukun. Metallisoljet hantaakissa on purettu vanhasta laukusta aikoinaan ja kankaat on saatu lahjoina/lahjuksina. Nyt pääsevät ainakin käyttöön. Lisää laukkuja on tulossa, koska haluan testata kirjan kesäkassit! Kyllä se kevät vielä sieltä tulee......!

3 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Hieno siitä tuli :) Mulla on ollut aikomuksena tsekata toi kirja kirjastossa ja katsoa jos sen tilaisi itselle. Pitäis vaan saada itsensä sinne kirjastoon.

Amalia kirjoitti...

siis laukku kirja :D

Lyydia kirjoitti...

Suosittelen, siinä on 2-3 ihan hyvää ohjetta + miljoona vinkkiä miten voi tehdä ihan oman mallisen laukun. Ei ollut ihan turha ostos :) Jos et kerkeä vielä kirjastoon niin seuraavaksi taidan tehdä 1 kesä/ostoskassin.. tuosta toisesta kirjasta ajattelin tehdä parit vauvojen tossut, mutta katsotaan kuin kerkeää :)