keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Koti kuin sotatantere

Voiko 1v10kk poika ja 8kk tyttö tapella yhtään enempää kuin nyt? Olen jopa harkinnut koiran hankkimista jos tässä taloudessa edes joku kuuntelisi tai tottelisi minua, kyllä jäähypenkkiä on kulutettu taas kiitettävästi tälle viikolle...
Eilen dvd soittimesta oli levy survottu sisään, ihme että kone toimii vielä. Crosstrainerin piuhat oli revitty irti eli sykkeitä ja kulutuksia ei enään näe. Tv on täynnä pieniä sormenjälkiä eikä ne taida ikinä lähteä siitä irti eli kaikille tiedoksi, me emme osta mitään uutta ennen kuin nämä täyttää 18 ja muuttavat pois. Kai ne muuttaa? Voi ei, luvatkaa et ne muuttaa..........!

No niin vuodatuskiintiö on nyt taas täysi :)
Ostin pienen palasen ihanaa Satumaa -kangasta ja lapsille ajattelin tehdä siitä jotain kivaa, kuten tämän reippaan kokoisen penaalin. Tähän mahtuu paperiakin mukaan vaikka mökkireissulle.


Lisää Moonbootseja on myös tulossa. Nyörinpäistä ei edelleenkään ole tietoa, kai postimies Pate on keksinyt niille parempaa käyttöä, ei auta kuin odotella edelleen. Tässä siis Marimekon ihanaa seitinomaista kangasta sekä mustaa fleeceä ja mustaa paksua farkunomaista puuvillakangasta.


Näitä ei kyllä voi tehdä liikaa..

Ja oli ihana nähdä kun pukinkonttiin laitettu ruskea matto pääsi käyttöön. Tässä tätini rintamiestalon juuri remontoitu naistenhuone, hyvältä näyttää eikö? Myös mosaiikki sekä osa käsipyyhkeistä on tumman ruskeita eli kaikki sointuu yhteen.


Olin jo hetken suunnitellut tyttelille tunikaa ja kun lila sydänkangas tuli eteen niin pakkohan se oli siitä tehdä. Pitäisikö tehdä vielä valkoiset pitsipöksyt tämän kanssa tai vaikkapa lierihattu kesäksi?

Malli Ottobre 3/2009 lehdestä. Koko 86 ilman saumavaroja.

Ei kommentteja: