torstai 26. huhtikuuta 2012

Arvontaa kehiin!

What! Lupasinko 10 lukijan kohdalla jonkin arvonnan? Missä vaiheessa saimme näin suuren lukijakunnan? Siis tämähän on arvonnan paikka.
Nyt kaikki sormet näppäimille, jotka haluatte mukaan arvontaan. Kommentoimalla saa yhden ainoan osallistumislipukkeen tähän arvontaan. Kommenttia voi jättää myös lyyli.k@luukku.com osoitteeseen. Kerro mitä sinulla olisi toiveissa, tai olisit vailla? Jotain kenties hyötykäyttöön? 
Ja hei, ei sitten mitään 260cmx260cm tilkkupeittoa.. ja toiveet ompelukykyjeni rajoissa tietenkin. Pidätän oikeuden harkita voittajan toivomusta tai muokata siitä omanlaiseni.
Kaikki mukaan!


Ensi viikosta lähtien pidän 3 viikon hiljaisuuden blogissa, mutta uteliaana henkilönä käyn tietenkin kurkkimassa mitä olette kenties kirjoitelleet..
Hei hei Suomi hetkeksi..

4 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Jee, arvonta!

Pussukka, jonne mahtuu 2 x kännykkä, kortteja, avaimet... ja ehkä vielä erillinen pikkutasku kyljessä, jonne saa kulkukortin niin, että tietää juuri mitä kohtaa pussukasta pitää heilutella tunnistimen edessä! :)

Jonna kirjoitti...

Mä oisin ikionnellinen pienestä (käsilaukkuun roikkuvasta) amigurumihahmosta <3 tai tuollaisesti hienosta lippujutskasta jonka esittelut tekstissä otsikolla uusi draivi päällä. Ihana! Mä en vaan saa ompelukonetta esille, vaikka kuinka päättäisin. Suuri syy siihen on tilanpuute ja laiskuus kantaa kone alakertaan jossa voisi hyödyntää ruokapöytää :D

Lyydia kirjoitti...

Kuulostaa ihan toteutettavilta :) loistavaa! Unohtui laittaa, että arvonta suoritetaan heti palattuamme eli 3 viikon päästä.

ouska. kirjoitti...

Jee! Tää on hyvä arvonta, tähän kannattaa osallistua.

Miulla olis tarvetta kankaisille kalenterin kansille. Tai siis sellaiselle systeemille (kannet, pussi, tasku), minne saisi ovelasti A5 kokoisen kierrereunaisen kalenterin ja kaikenlaiset irtolippulappuset, joita kalenterin väliin kertyy, sekä lyijykynän niin, ettei niitä joka kerta tarvii kaivaa laukun pohjalta erikseen. Jos onni suosii rohkeaa ja tällaiseen epämääräiseen käsityöideaan tartut, niin tarkempia mittoja kalenterista sitten. :)