lauantai 14. huhtikuuta 2012

Uusi draivi päällä.

Kyllä eilen maistui taas ompelu kivalle, en millään olisi malttanut lopettaa. Lopettelin siinä hieman 12 jälkeen yöllä ja lapset heräsivät klo 5.30 argh.. Mutta hyvä ompelu draivi kun tulee kohdalle niin sitä voisi vetää vaikka maratonin ihan vain ommellen.

Eilen sain jo osittain valmiiksi leikkelemäni liput valmiiksi. Taas vaal.punainen/ ruskea/ valkoinen/ pellava väriskaala, olen niin jumiutunut tähän ja tykkään kovasti! Ja kuinka ollakkaan, nappaamani nauha oli juuri sopivan ituinen kaikille lipuille ja sopi loistavasti ilman ennakko mittauksia ikkunaan roikkumaan :)


Kangasehdokkaat oli tällä kertaa Linumin, Marimekon, Tildan ja famon vanhat verhot. Kyllä oli taas hieman mittailua pienistä palasista ja pienet kaitaleetkin käytettiin nyt pois.

Lisäksi tein mieheni veljentytölle tunikan, mutta silkkinauha vielä uupuu. Tyttöjä on kaksin kappalein, mutta haluan testata ensin tämän yhden meneekö se päälle vai pitääkö saumoista ottaa sisään ja kaavoja muutella. Kyllä isoilla tytöillä on jo sellainen seula - katsotaan läpäiseekö tunika sen vai jääkö se odottamaan uutta omistajaa?
Sitten leikkelin uuden hupullisen velourhaalarin palat valmiiksi, tänään täytyy vielä löytää sopivaa resoria ja ei muuta kuin ompelemaan!

Ei kommentteja: