tiistai 29. toukokuuta 2012

Päiväkotireppu.

Ajattelin kokeilla josko sitä osaisi jonkinlaisen pikku repun ommella tuolle riiviraudalle ja tällainen pieni sitten syntyi.
Marimekon 2. laatuisesta Baby leopardista sekä Reiman luonnonvalkoisesta vuoresta tuli veikeä yhdistelmä. Sivutaskussa on hieman punaista resoria jossa myös vuori ja hantaaki helpottaa kantamista kummasti.
Vielä pikku pöllönpoikanen siihen roikkumaan niin eipähän tule toista samanlaista vastaan.

Vuorikankaasta taisin maksaa reilun 1€/m, mutta muuten kaikki kankaat sekä vetoketju on saatu lahjaksi. Tällä kertaa ei voi sanoa, että on tylsän värinen. Pohja on mustaa keinonahkaa.
Tähän ei ollut kaavoja, vaan ajatus on pyörinyt jo hetken päässä kun huomasin erässä toisessa blogissa tehdyn repun.
 
Jostain syystä salama ei suostunut yhteistyöhön..

Liimahuopaa pistää reppuun ryhtiä.

Tässä käyttäjän testaamana.

2 kommenttia:

Koo kirjoitti...

Ihana reppu!
Meillä neiti aloittaa koulun elokuussa ja olen miettinyt, että saisko itse tehtyä toimivan repun, vai tartteeko mennä ostoksille...?

Lyydia kirjoitti...

Kiitos Koo! Tästä tuli oikea väripilkku :) Ei muuta kuin kokeilemaan :D Taskuissa ja hantaakeissa kestää, mutta kyllä tällaisen hetkessä taiteilee kasaan. Koulukirjoja varten pitää varmaankin laittaa enemmän pehmustetta selkäosaan sekä hantaakeihin niin koulukirjojen kantaminen ei käy selän päälle.Niin ja tuplasaumat ehkä kannattaa tehdä? Googlen kuvahausta saa aina hyviä vinkkejä/ideaoita :)