torstai 21. kesäkuuta 2012

Ihanaa juhannusta kaikille!

Meidän juhannus on tänäkin vuonna hyvin.. hiljainen, ei alkoholin täyttämä eikä kokoilla kärvennetty vaan normaalin arjen tapainen, paitsi ettei tarvitse juosta pää kolmantena jalkana töihin ja tarhaan.
Perjantaina Linnanmäki saattaa kutsua, toivottavasti ilman jonoja ja väen paljoutta  ja
lauantaina olisi tiedossa grillausta, akustista kitaraa ja hyvää seuraa, tästähän alkaa tulla jo perinne samaisen perheen kanssa.
Muistan kun poika oli muutaman kuukauden, hän istuskeli sitterissä tuttavien terassilla ja nukkui kun kummisetä soitteli kitaraa ja lauleskeli ja heräsi aina kun musiikki loppui. Mitenkähän tällä kertaa?
Naatiskellaan tästä pitkästä viikonlopusta, toivottavasti aurinko pilkahtelisi tasaisin väliajoin.

Ihanaa juhannusta, myös sinulle


4 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Hauskaa juhannusta! Minä tein pullataikinan juuri nousemaan, sitten kääräistä pullat ja muuta evästä matkaan ja lähdetään junailemaan kohti Helsinkiä. Suomenlinna on tähtäimenä ja toiveissa aurinko, veden välkehdintä ja piknik!

Lyydia kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä! Ilma on loistava, joten tiedossa on varmasti ihana päivä. Uskaltaako joku rohkea käydä kastautumassa?

Mervi kirjoitti...

Miehet ois varmaan, jos ois yhtään vihjaistu, että uskallusta epäillään ;)

Mutta ovat niin mukavuudenhaluisia, että sauna kuuluu kuvioon, joten ei niiden toivelistalla ja no minä: huh, ei tulis mieleenkään, sehän ois kylmää ja märkää ja kaikkea.

Olitteko Linnanmäellä? Oliko siellä paljon väkeä? Meillä kävi sekin spekulaatiossa.

Lyydia kirjoitti...

Yhdyn Merviin, nimenomaan kylmää! Huh, vielä niitä kesähelteitä odotellessa jos vesi vaikka lämpenisi.. Ei käyty linnanmäellä, koska a) unohdimme sisarusrattaat ottaa mukaan, emmekä jaksa kantaa huonolla tuurilla molempia ja b) moni moni muukin oli näköjään lukenut blogini ja ilmestynyt paikan päälle! Vai miten se meni... :D siis porukkaa kuin pipoa, joten ei pienten kanssa jaksa jonotella mihinkään. Eihän siellä ole kuin muutama laite näille, mutta kuitenkin. Sen sijaan päädyttiin kruisailemaan kaivarin rantaan nauttimaan auringosta ja jäätelöstä. Ei pöllömpää ollut sekään :)Suosittelen!