sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Keijuneito ja arvonnan voittaja!

Olipa rankka ensimmäinen viikko töissä. Itse työ ei ole rankka, mutta aamuisin on kiire viemään lapsia ja päivällä on kiire kotiin ajoissa ja tuntuu, että pitää mennä lentäen joka paikkaan. Ehkä se tästä tasoittuu kun tähän tottuu. Ihanaa olla töissä ja ihanaa palata taas aikuisten maailmaan, pari vuotta kun on ollut "motissa" kotona niin sitä tulee sellaiseksi araksi ettei enään halua lähteä mihinkään ja varsinkaan paikkoihin missä on paljon ihmisiä. Mikään ei tällä hetkellä voita sitä tunnetta kun saat rauhassa juoda lämmintä kahvia ja lukea lehteä ilman, että joku repii jatkuvasti hihasta (niin kyllähän sitä töitäkin tekee, tämä on vain bonusta ;) )

Saimme vihdoin pakettiin kuopuksen 1v synttärit


 suru tuli puseroon kun kynttilä piti puhaltaa, nti Riivinrauta olisi mielellään tuijotellut kynttilää pidemmänkin aikaa, mutta vieraita ei voinut pitää enään nälissään..


Ihanaa kun serkut pääsivät leikkimään, se taisikin olla ihan viikon kohokohta!

Kyllä huomasi väsymyksen painavan viikolla, mutta jotain sain aikaiseksi. Ihanaakin ihanampi Keijuneito-kangas on hetken odottanut kaapissa ja olen miettinyt mitä kaikkea tehdä siitä. ensimmäinen kesämekko/ tunika on valmis näillä ohjeilla. Olen niin huono näissä pääntiekaitaleiden ompelussa, että kyllä hieman pelotti mitä tästäkin tulee, mutta siitähän tuli KIVA! Käytin punaista resoria myös hihansuissa sekä takakappaleen yläosassa. Päätin, että tähän on pakko tehdä yhtenevä hellehattu täksi kesäksi.


Pieni mallimme joutui heti kokeilemaan seuraavana aamuna hamosta ja hyvin mahtui. Helppo ja simppeli ohje, tämä valmistui yhdessä illassa.

Ja viimein arvonnan VOITTAJA on.....
sateen harmaalla säällä on pakko turvautua salamaan ja kuinka hienosti se tummentaa näitä kuvia..emme siis asu luolassa vaikka tällaisen tunnelman näistä voi saada?

Neiti Riivinrauta arpoo..

..funtsii ja pyörittelee niitä sormillaan..

..nappaa voittajan käteensä..

..miettii kannattaako arvasta luopua ilman taistelua..

..ja saimme kuin saimmekin arvan 1:ssä osassa takaisin!
Onnea Ouska!
Hän osallistui kommentillaan: "Jee! Tää on hyvä arvonta, tähän kannattaa osallistua. Miulla olis tarvetta kankaisille kalenterin kansille. Tai siis sellaiselle systeemille (kannet, pussi, tasku), minne saisi ovelasti A5 kokoisen kierrereunaisen kalenterin ja kaikenlaiset irtolippulappuset, joita kalenterin väliin kertyy, sekä lyijykynän niin, ettei niitä joka kerta tarvii kaivaa laukun pohjalta erikseen. Jos onni suosii rohkeaa ja tällaiseen epämääräiseen käsityöideaan tartut, niin tarkempia mittoja kalenterista sitten. :)

Olen sinuun yhteydessä ja katsotaan mitä saadaan aikaiseksi :)

1 kommentti:

ouska. kirjoitti...

Jee! Tämäpä oli mukava yllätys! Mahtavaa! Kunhan tästä juhannuksen vietosta taas omaan kotiin päädyn, niin ollaanpa tarkemmin yhteyksissä.