lauantai 9. kesäkuuta 2012

Polttarimeininkiä

Ensin oli melkein koko perhe kipeänä melkein pari viikkoa, sitten harjoittelimme pari päivää päiväkodissa käyntiä ja ylihuomenna odottaakin jo työpaikka ja monet muut muutokset. Tähän samaan syssyyn on tiedossa serkkuni tulevan vaimon polttareita ja häät tietenkin. Huh, niin paljon taas menoa ja meininkiä lyhyen ajan sisällä, että unohtelen asioita miten sattuu - kuten tyttelin vuositarkastuksen neuvolassa.. Nooh, täytyy soittaa neuvolantädille maanantaina ja pyytää anteeksi, niin jos muistan.. Ennen lapsia olin aika tarkka ajoista ja olin allakan orja eli en hirveästi "unohdellut" tapaamisiä jne. nyt aikataulut paukkuu ja yleensä aina ollaan myöhässä ellen siis unohtanut koko juttua jo.

Näihin polttareihin olivat mimmit suunnitelleet jonkin kissa-aiheisen lahjan antamista sankarille, koska hän rakastaa kissoja ja pari kappaletta tällaisia löytyy myös kotoa.
Kissa- aihe oli aikas hankala ja mietinkin sitä aika pitkään. Tällainen pussukka sitten syntyi extempore..

Kamut- sarjakuvahahmot on leikattu mustasta keinonahasta, valkoiseen pellavaan on silitetty tukikangas. Liimasin nahanpalat pellavaan ja sen jälkeen ompelin koneella vielä kiinni etteivät vaan irtoa kovassakaan käytössä. 
Takaosa on Marimekon musta/harmaata Tantsua ja koska violetti on sankarin lempiväri, on väriläiskäksi laitettu violetti vetoketju. Katsotaan minkälaisen vastaanoton tämä mahtaa saada.

Kamut pussukka, joista toinenhan on kissa :)

Pussukka takaa.
Huomenlahjaan ostin liimapuuta, johon tein ääriviivat valmiiksi (aikaa säästäen). Ruskeaa akryyliväriä ja tulivehkeet reunojen polttamiseen. katsotaan mitä saadaan aikaiseksi yhdessä :)

Isäni ansiosta pääsen käymään polttareissa hetkeksi, mutta paluu koittaa kyltin teon jälkeen. Noh, ehkä saadaan ommeltua taas jotakin illalla sekä hoidettua arvonta pois alta?

Polttariarsenaali omalta osaltani. Sankari pääsee tekemään ovikylttia itse, jonka hän voi antaa huomenlahjaksi halutessaan.
Ovikyltistä tulee tämän avaimenperän tapainen. Heidän sisustuksensa on tumma ja talokin on tummahko eli toivottaasti on mieleinen molemmille valmistuttuaan.

Ei kommentteja: