perjantai 22. kesäkuuta 2012

Toisten juhliessa ompelukone soi!

No kyllä se ompelukone on kuin yksi raajoista. En tiedä voisinko koskaan vaihtaa toiseen koneeseen, enhän edes osaisi käyttää muuta konetta tai edes uudempaa kuin Singerini.
Tänään saimme yhdessä taas yhden tunikan tyttelin vaatekaappiin lisää. Niin ihanan värinen ruskea/turkoosi pallo-kangas tuli vastaan, että sitä oli pakko saada. Tähän ne tämän hetken suosikkivärit yhdistyy..Ja muuten tulikin hyvä, mutta vaikka kuinka kavensin 92cm:n kaavaa niin kyllä tämä meidän tyllerön päälle menee vasta vuoden parin päästä..Ommellessa mietin koko ajan, että tästä tulisi vielä ihanempi jos hihat olisivat yksiväriset, mutta eihän tälle löytynyt kaveria kaapista. Mitä muuta ihanaa tästä kehittelisi? vielä on kangasta jäljellä.
Eikä siinä kaikki! Eilinen lounastunti oli erittäin hyvin käytetty Kangasmakasiinin loppuunmyynnissä (vielä viikon ajan). Pari kangasta löytyi kassista kotiin tullessa ja kerrankin ei miehellä ollut mitään purpatettavaa, sillä hän oli käynyt samana päivänä hakemassa uuden auton (lue: uusi-vanha).
Ruosteen valloittama Ford Mondeo jätettiin Vaasaan ja uudempi Citikka on nyt tallissa. Siinä on nyt niin monta nappulaa ja luukkua, ettei mies kerkeä kangasostoksia nyt syynäämään ;)

Kaapista löysin uuden Finlaysonin 90cm leveän lakanan, jonka silppusin 3:een osaan ja tuunasin tästä makasiinin Alfred J. Kvakista uusia lakanoita ja tyynyliinoja. Minä ainakin muistan katsoneeni tätä pienenä, muistaako kukaan muu?

Pitäisiköhän kaivella kankaita jos tytöllekin voisi tuunata oman?

 3 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Ihana tunika, kankaana ei iskenyt, mutta nyt vaatteena aivan ihana!

Ressu kirjoitti...

kiva tunika. JA muistan kyllä Alfred J. Kvakin. ei tästä kovin kauan ole kun tuli telkusta.

Lyydia kirjoitti...

Kaunis kiitos Niina!
Olen Ressu huomannut, että vanhoja piirrettyjä mitä on tullut joskus katsottua, pyörii tv:ssä edelleen esim. Myyrä, Peukaloisen retket ja Tao tao. :)