tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kodin pienet aarteet..

eikö jokaisella ole jossain nurkassa pieniä aarteita? Niitä sellaisia isovanhemmilta tai mökiltä saatuja? Sellaisia joissa on hieman historiaa tai no sovitaan, että vain kuluneita tai muuten hyvän näköisiä..

Olen odottanut vuoden, että ukkeli saisi poran käteen ja minä muutaman taulun seinälle, mut ei.. Jos jonkin asian voi mieheni mielestä jättää huomiseen niin sitä huomista saat kyllä odottaa. Tässä ei ole edes purpatus purenut! Mur, noh nyt minä tyttö otin vasaran käteen ja naputtelin taulun seinään ja jos kuulen yhdenkin kommentin, että se on vinossa niin......*****

Miehelleni omistettu taulu. Hänen itsensä bongaama Marbellan paikalliselta torilta. Ja Eastman Filmin ihana vanha elokuvakelan rasia vai miksi sitä kutsutaan? Vaarini joutui hankkimaan uuden naulalaatikon..

Vanha vanha liitutaulu johon edesmennyt mummini oli kirjoittanut pientä tarpeellista.. saatko sinä selvää?
Näitä taitaa olla vielä lisää. Ehkä lisää kuvia - sitten huomenna ;)

Ihana yllätys oli kun tässä loman alussa postipate jätti pienen paketin ja sieltä löytyi tällainen iiihana takki tyttelille sekä kesäinen lierihattu! Hattu menee ehkä ensi kesänä, mutta tulee varmasti käyttöön ja takki on kyllä jo ilmojen viiletessä päällä.
Lasten täti jaksaa aina muistaa lasten syntymäpäivät ♥ ja se lämmittää niin äidin sydäntä.
Alice kiittää kauniisti, pus.

Herkullisen kirkas punainen pallotakki on niin mieleinen!

Hattu päässä tytteli tuunaili dubloja uuteen uskoon :) tässä teille tyttö joka ei osaa pitää mitään ikinä järjestyksessä. Ilo on suurin kun jotain voi repia alas tai ainakin lattialle..

Ja meillä on nyt sitten ensimmäiset oikeat Crocksit talossa ja kuinka yllättävää - nuorimmaisella. Tätini työpöydälle oli "ilmestynyt" tällainen pari. Ei huolta, arvaamme syyllisen! :)Ei kommentteja: