tiistai 31. heinäkuuta 2012

Niin paljon sekalaista, että on ihan sekaisin..

..joka päivä paljon uusia ideoita, mutta rajallinen määrä aikaa. Jotain sekalaista on kuitenkin saatu taas aikaiseksi. 
Ensimmäiseksi tein siitä lohenpunaisesta ontelokuteesta maton, kutoen koko ajan oikeaa. Tästähän voisi saada oivan maton mökille, vessaan tai vaikka lastenhuoneeseen. Mielessä kävi jos huovasta olisi ommellut käsin jalanjälkiä tähän, mutta se jäi vain sille ajatuksen asteelle.


Pieniä lippujakin sain aikaiseksi ja erään nuoren neidin huonetta nämä lähtivät koristamaan.. näistä lipuista on tullut hieman kyselyjä, joten taidampa tehdä näitä lisää ;)


Sampsukasta tein pienen kangastilauksen ja kaikki muut olivat pieniä paloja, paitsi tuo pinkki pallo ruskealla pohjalla.

Satumetsä-, Sukellusvene-, Puut- ja pilvet sekä pallotrikoo.

Ja heti niistä alkoi syntymään esim. nämä pikku miehen bokserit. Vielä lahkeet ja vyötärökaitale uupuu. Aikomus tehdä ne valkoisesta resorista. Vanhaa valkoista resoria käytin myös takapuoleen. Ehkäpä nämä eivät ole kuitenkaan käytössä sitten  kun jossain vaiheessa kokeillaan olla ilman vaippaa..vai kuinka?


Lisäksi olen pitkän aikaa himoinnut erästä kirjaa joka maksoi 30€ kun kävin sitä etsimässä ja en millään raaskinut ostaa sitä, kunnes.. Adlibriksestä löysin 18€:lla!! 


Siis aivan ihana kirja ja kyllä kannatti odottaa, nyt kun saisi vielä mekkovaihteen päälle niin..surr surr! Löysin monta hyvää mallia ja yksi mekko tulee ainakin tästä ihanasta mangon värisestä sydänvelourista! Täytyy malttaa mielensä ja pestä kangas ensin ennen kuin kaivaa nuppineulat ja kaavat esiin..

 Olen viimeaikoina hurahtanut hieman retroon ja muistan aina kun isoisoäidilläni oli violetti silkki/satiini peitto. No nyt minulla on kultainen ja punainen. Kultainen on erittäin hyvässä kunnossa ja sopii vanhan isoisoisän käsin tekemän arkun päälle. Punainen on taas hieman kärsinyt, joten se jää odottamaan kun ensi talven ulkoremontti talossa on valmis. Ehkä keväällä meillä on vihdoin uusi parveke ja kalusteet sekä kukat, puhumattakaan tuikuista jne. Viileiden iltojen lämmittäjäksi tämä sopii hyvin, siis muutenkin kuin ukkelille, joka on joutunut ulkoruokintaan ;)

Salama hieman kiillotti peittoja liikaa, hyvin maltillisen väriset luonnossa.


 Ja sitten mietin taas niitä kodin aarteita.. en ole mikään sisustaja (ja kahden pienen terminaattorin äitinä en edes harkitse tällaista harrastusta..), mutta ehkä tästä voisi ottaa sellaisen vakituisen aiheen tänne blogiin. Ennemmin tai myöhemmin nämä aarteet kuitenkin loppuu, mutta katsotaan kauanko vanha jaksaa.
 Eli tällaisia ihania metallisia aluslautasia minulla on muutama. Kivoja kukkaruukkujen alla ja isompaa käytän tarjottimena yleensä juhlissa. Hyvin vanhoja ja hieman kärsineitä, mutta niistähän minä tykkään. Voisihan niitä toki kiillottaa, mutta.. rakastan asioita joilla on jokin muisto tai ihana tarina. Kerron vielä joskus teille muovikalasta, joka roikkuu keittiöni ikkunassa, mutta se onkin toinen tarina se.

Olen innostunut myös käyttämään työmatkat hyväksi virkkaamalla amigurumeja, kohta täytyy laittaa uusia kuvia näytille ;) 

Nauttikaa ihmiset helteistä, ne kestävät vain hetken.

Ei kommentteja: