lauantai 7. heinäkuuta 2012

Häihin tänään ♥

Tänään on ihana päivä ja serkkuni pääsee hyvästelemään poikamiespäivät. Nämä iloiset ja onnelliset päivät on nykyään aika harvassa, joten otetaan ilo irti koko päivästä. Kameran akku on ladattu ja siellä on hyvin tilaa uusille kuville. Vaatteet on valmiina ja kohta pitäisi alkaa laittamaan itseään valmiiksi.

Aikaisemmin kirjoitin siitä, että auttaisin morsianta tekemään huomenlahjan serkulleni ja tällainen siitä tuli. Heidän uusi ovikylttinsä.
Hieman tummahko talo ja hieman tummahko ja rokahtava sisustus, joten miksi ei puoliksi poltettu kylttikin ovessa. Liimapuusta sahattiin sopivan kokoinen pala. Silmämääräisesti kopioin tietokoneen ruudulta kirjaimet ja morsian maalasi ne ruskealla akryylimaalilla. Lopuksi hän poltti tulella kyltin ja viimeistelyyn tarvittiin vain mattalakka, jonka spreijasin päälle (muutaman kerran). Lakka on myös nurjalla ettei kosteus pääsisi sitä pilaamaan.
Serkulleni jää pidikkeiden kiinnitys nurjalle ja tervanarun laittaminen. Toivottavasti on mieleinen sillä ainakin morsian tykkäsi kovasti.


 Paljon rakkautta ja onnellista elämää serkkuseni, olet meille rakas

Ei kommentteja: