keskiviikko 8. elokuuta 2012

Maanantaina kunnossa ja keskiviikkona sängyn oma..

Mikään ei ole hienompaa kuin olla todella kipeä ja kuumeessa kun 2 terminaattoria pyörii jaloissa ja kiusaa. Lapset oli kipeänä, mutta ei niin kipeänä, että olisi tarvinnut pysähtyä ja levätä välillä. Äiti on. Ihan hirveä yö ja parin tunnin unilla taas pitäisi paimentaa näitä kahta. Pikku mies kun ei tottele mitään ja jankkaa ja taistelee joka asiasta, niin lähellä pitää olla koko ajan joku tyyny mitä purra kun menee hermot... Voi kun pääsisi jo töihin taas lepäämään!

Pari viikkoa sitten saimme tytölle jatkettavan sängyn. Kunhan joskus tuosta pinnasängystä kasvetaan ulos niin tämä sänky odottelee sitten autotallissa sen aikaa, mutta vanha patja tuotiin tietenkin sisään. Otin vanhan päällisen pois ja tutkin patjan tarkkaan ettei siinä ollut  mitään tahroja havaittavissa.
Vanha päällinen.
Ja muistin, että olin joskus ostanut netistä parit keväiset vanhat pussilakanat, joista ajattelin tehdä kasseja, mutta ne pääsivätkin nyt ihan eri hommaan.
Uusi päällinen.
 Päällystän vielä parit jatkopalat ja sitten nämä pääsevät lasten leikkeihin mukaan.Tämähän on tällainen patjan suojakangas ja kun päästään tositoimiin niin lakanathan tulee tähän päälle vielä.

Myös arvonnan voittaja Ouskalle lähti hänen toivomansa allakan kannet postipaten matkaan. Kangas on Finlaysonin (Ouskan valitsema), lisäksi käytin pellavaa sekä raidallista puuvillaa ja tietenkin tukikangasta paljon. Kansissa on mahdollisuus laittaa post it -lappuja vasempaan sivuun ja pieni vetoketjullinen tasku oikealla, johon saa kyniä ym. laitettua. Lisäksi siinä on iso neppari kiinnitys, joten kaikki liput ja laput eivät putoa välistä.  Myös sivumerkki roikkuu kansista, mutta sen saa helposti leikattua irti jos se häiritsee.
Toivottavasti on mieleinen :)

Kokeilin myös ensimmäistä kertaa hieman Mekkotehtaan kirjaa ja täytyy myöntää, että piirrettyjä ohjeita tuijottelin jokseenkin silmät killissä ja mietin, että miten helv...siis kuis ne nyt noin pitäis ommella. Mutta tuntuu, että muut saavat ommeltua ohjeilla todella hyvin, joten vika taitaa siis olla tässä lukijassa nimenomaan.. Testailin Katariina-mekon kaavaa ja ihan kivalta näytti. Mallimme ei vain suostunut minkäänlaiseen yhteistyöhön. Pitäisikö käydä mallin kanssa tämä työnkuva läpi uudelleen vai? Totesin, että kun mekko on sitten kokonaan valmis niin yritämme ottaa uusia kuvia. Tässä vain maistiainen ja ihana hopeinen ralliauto, joka oli kameraa paljon paljon kiinnostavampi.

Alahelma ei ole vielä huoliteltu, joten ei jää tuon näköiseksi.
UUuuu ja vielä jokin aarre kotoa...hmm.. tämä on ehkä suosikkini kaikista. Glasgown Walt Disney-liikkeestä n.6 vuotta sitten ostamani kermanekka on iiihana! Olin niin varma, että palatessani kotiin sen korvat olisivat rikki ja tästä ei olisi mitään jäljellä, mutta kuinka ollakkaan se on edelleen ehjä! Ja säilytys on tietenkin pään korkeudella terminaattoreiden vuoksi. ;)

4 kommenttia:

Onnellinen Koti kirjoitti...

Oijoi! Ihana tuo keltsi kangas!

Ja paranemisia. Onhan se aina mukavaa että lapset eivät tule ihan hirveän kipeäksi, mutta ei se ainakaan reilua ole, että äiti tulee ;)

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti on tauti talttunut!
Kiva blogi sinulla.

ouska. kirjoitti...

Sähköpostiakin ehdin jo laittaa, mutta kyllä on mieleiset kalenterin kannet. Ihan tosi hyvät! Varmasti pysyy nyt lippulappuset ja lyijykynät tallessa. Kiitos siis paljon. :)

Lyydia kirjoitti...

Ihanaa kun tykkäät Ouska! Pääasia että ovat tietenkin mieleiset ;)
Flunssa vei sen verran voimia, että vieläkään ei ole ihan kunnossa eikä ompeluksetkaan edisty samaan tahtiin kuin normaalisti.
Nyt ihania värikkäitä kankaita piristämään mieltä ja lisää auringonpaistetta tänne, kiitos!