maanantai 24. syyskuuta 2012

Messuilua ja kotona mussuilua

Nyt tulee jo ukaasia, että koneelta pitäisi siirtyä pois. Maltas nyt ukkeli pieni hetki, eihän tässä nyt kauaa..
Voin ihmetykseksi kertoa, että meillähän on aikas hirmusen paljon vierailijoita täällä blogissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kaikkein mielenkiintoisin eksyjä on Qatarista. Kyllä on vieraita kaukaa ja toki ihan läheltäkin. Kiitos kun käytte ja vielä ihanampaa kun jätätte tänne kommentteja, niitä on ihana lukea.

Tänään minulla ei ole paljoa kirjoitettavaa, taitaa tuo syksy tehdä minulle kepposia ja hieman olisi sellaista uneliaisuutta ilmassa. Nukuttaa koko aika, eikä lasten sairastelu hirveästi auttanut.
Kuitenkin jotain pientä, eiks jeh ;)

Kuinka moni teistä eksyikään viime viikonloppuna Habitare-messuille? No minä ainakin. Ihana ystävä soitti ja kyseli jos ilmaiset liput kiinnostivat - no kyllä kiinnostivat!
Rahaa vain ei ollut taskun pohjalla ja se taskunkin reikä jo melkein näkyi. Suruissani jouduin jättämään sinisen peltisen kyltin jossa luki: Mum`s laundry sinne. Ehkäpä se vielä joku päivä tulee vastaan. Mistä tulikin mieleen nyt koneessa odottavat pyykit..

No mutta, lapsille löytyi jotain hyvin söpöä. Jotain jota en voinut jättää sinne..


Uneliaat ankat www.ankka.infosta

Nämä sopivat niin hyvin varsinkin nukkumaanmeno hetkellä
Jotain muuta pientä tarttui myös, mutta siitä myöhemmin.

Lisäksi on hieman lahjatoiveita tässä laitettu pakettiin. Tässä eräälle pienelle 1-vuotiaalle sankarille, joka kuulemma aina kantaa pientä tekemääni norsua. Nyt hän sai oman isomman. 


Vasta kun norsu oli valmis, tajusin, että sehän näyttää kauempaa katsottuna aivan tatuoidulta!! Voi ei, yritin saada siitä vain värikästä.. onneksi sain kuulla, että myös tytön äidillä on jokunen tatuointi - konservatiivinen äiti olisi varmasti järkyttynyt. Hyvä että jäi se nenärengas laittamatta..

..ja sil on perhoonen korvaanleeehdelläää..

 Ilmojen kylmetessä on työmatkoilla valmistunut tällaisiä tumppuja, mutta vielä puuttuu kiinnitysmekanismi pukuun. Eiköhän tähänkin jotain kehitetä? Vielä olisi monta paria tekemättä, pojalle kanssa. Meillä on jo ensimmäisiä päiviä molemmilla pipokin päässä. Sehän tarkoittaa, että kohta se on taas talvi. Mieli kuitenkin toivoo ja kaipaa vielä sitä auringonpaistetta ja kesää..


Ja muistatteko kun aikaisemmin mainitsin famoni syntymäpäivälahjojen olevan hieman myöhässä meidän lapsenlapsien osalta. No katsokaas kun meillä suvussa taitaa jokaisella olla jokin sellainen missä omalla tavallaan ollaan aika hyviä - ei siis myöhästelyssä..tai no siinäkin, hih! Tässä on serkkutyttöni loistava työnäyte. Kelpaisi kyllä aika monen keittiöön etten sanoisi! Hieman sumea puhelinkuva, mutta jokainen näkee kuinka hieno ;)

Muutama tilaus olisi vielä hoidettava ja sitten keskityttävä pikku hiljaa jouluun. Pipareita, lämmintä glögiä, kuusen koristelua ja joululauluja.. kuulostaa ihanalta!
Hei, jos joku kaipaa moonbootsien ohjeita, niin ystävät hyvät laittakaa viestiä tulemaan lyyli.k@luukku.com osoitteeseen.

Ei kommentteja: