sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Pitkästä aikaa..

Kyllä nuo viikot töissä-päiväkodissa-kotona akselilla on pitää aika kiireisenä ja voitte vielä kaikki onnitella lisäksi - kurkkuni on taas hyvin kipeä eli welcome flunssa nro 2.

Jotain pientä sitä on saanut taas aikaiseksi niinä pieninä hetkinä ennen kuin on itse kaatunut (kirjaimellisesti) illalla sänkyyn. 
Viime viikonlopulla söimme synttärikakkua famon luona ja kuinka ollakaan molemmat lapsenlapset olivat myöhässä lahjojensa kanssa. Nyt valmiiksi tullut puukori on luovutusta vaille valmis, missäköhän vaiheessa serkkuni mahtaa olla? :)


 Olikohan keväällä kun katselin famon vievän puita saunaan sellaisella polttoa vaille olevalla puisella jutulla ja mietin, että joku päivä halot ovat vielä jaloilla kun se antaa periksi. Mikkelin torilta löytynyt käsin tehty puukori ja hieman orvokkia kylkeen (ihanan Minna Immosen töitä ihaillen). Tosissaan Immonen tekee akverelleilla ja minä öljyväreillä.


Hyvin käytetty aika taas juna- ja bussimatkoilla eli tuubikauluria yritän tehdä ihanan pehmeästä mustasta langasta. Virkattu osuus on kuvassa kaksin kerroin eli on aika leveä ja toivon mukaan lämmin talvella


Paljon kaikkea ihanaa on löytynyt taas blogeista ja netistä, mitä haluaisin itse yrittää tehdä myös. Katsotaan minkälaisella vauhdilla tässä saadaan jotain aikaiseksi.

Tulossa olisi tossuja sekä elefantteja ;)
tässä kurkkaus tulevaan..
Fantteja, raitaa ja tähti-kuvioita ♥ miltä vaikuttaa?


Tästä "uudesta" painokuviosta laitan tarkemmin ensi kerralla..

Ihanaa tulevaa syksyä ja sehän ei tarkoita vain ruskeita ja oransseja värejä vaan jotain ihanan piristävää ja lämmittävää niin päälle kuin kotiin.
Kynttilöitä iltaisin, villasukat jalkaan ja omaa sekamehua mukiin.

Ei kommentteja: