lauantai 8. syyskuuta 2012

Pöllöissä on sitä jotain..

Tällä viikolla tätini tuli pikaisesi käymään (ehkä meillä vellovien flunssapöpöjen takia) ja hänellä oli pikku miehelle ihana Puuha-Pete auto matkassa. Kyllä on autolla taas leikitty ja siitä on sisärusten välillä ehditty tapellakin jo monta kertaa (mikä ei taida tulla yllätyksenä..), mutta kuvaan ei auto nyt pääse kun joku on tainnut piilottaa se äidiltä.

Ja tytteli sai iiihanan pöllö-puvun syksyksi! Huomaatteko mihin tällä viitataan?

Tyttelillä ikää kuvassa n. 3 viikkoa.

Pöllöpuku.
 ja ei voinut kuin klikata itsensä Ravelryn sivuille (ihan uusi tuttavuus minulle) ja sieltä löytyneillä ohjeilla ilmestyi tällainen vielä pöllöasun kaveriksi.. suosittelen liittymään. Täältä löytyy kaikille koukkujen ystäville hirmuisen paljon ilmaisia ohjeita. Osa tosin on maksullisia ja sivut sekä ohjeet ovat englanniksi, joten toivottavasti kieli kääntyy.

Pikku jätkä ja pöllöpipo.
 Isoveli pääsi kuumeisen pikkusiskon puolesta testikäyttäjäksi ja tykkäsi. Ehkäpä pitää tehdä toinen nallepipo tämän jälkeen?
Pipo on tehty ihanasta alpakka-langasta, jota olen joskus ostanut marjapuuron sekä ruskean värisenä yhdet kerät. Pehmeää ja joustavaa, mutta vielä mietin pitäisikö tehdä fleece- tai trikoovuori.. Eihän tämä talveksi ole vaan syksyn tuulisia päiviä varten. Nauhoja ei ole tarkoitus solmia yhteen, tytteli kun ei tykkää mistään mikä kiristää. Ei pampuloita, pantoja, ei koristeita yms.


Niin ja kaulurituubikin tuli valmiiksi ja sitä on heti koetestattu! Ihanan pehmeä ja takin kun laittaa kiinni nousee tuubi sen verran korkealle, että se suojaa kaulaa tuulelta. Yksinkertaisen kiva.

Kaulurituubi.
Ja nyt kääriydyn lattialle patjojen päälle ja tytön viereen. Kuumetta hänellä on yli 39 ast. ja nukkumatti on meillä jatkuvasti kylässä. Toivottavasti parannutaan nopeasti

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ihana pöllöpuku ja hieno pipo! Pikaista paranemista pikkuiselle!

-merita- kirjoitti...

voi miten suloinen vauveli! ihanat nappisilmät =)