perjantai 28. syyskuuta 2012

Purkkeja ja purnukoita ♥

Uudet tumput tyttelille ja nyt jätkälle seuraavaksi. Lupaankin, että otan seuraavaksi sellaisen kimppakuvan muutamasta tumppuparista. Katsotaan saadaanko näitä yhtään joulupukin säkkiin kanssa, vaikka serkuille.

Jotain pientä tuunausta on kotona saatu vain aikaiseksi viime aikoina..
Olen tehnyt muutaman euron kauppoja näistä Riihimäen-kanttilasipurkeista ja kyllä kannatti. Ne näyttää todella ihanilta. Eräästä Tilda-kirjasesta skannasin ja tulostin nuo etiketit, sekä piirto-ohjelmalla kirjoitin tekstit. Kaapista löytyi muovikelmua ja voilà!


Korkkien perusteella osa on vanhaa ja osa uutta. Ei kukaan huomaa eroa, en ainakaan minä.
Osassa on pientä kivaa, jossain on tärkeintä eli mielihyvää ja kolmannessa taas.. noh, Äidin purkki -taitaa kertoa kaiken ♥


 
Kylläpä tulee taas pimeitä kuvia, ehkä kuvaajakin on hieman pimeä, mutta toivottavasti kuvista saa jotain selvää.
Löysin myös magneettinauhoja ja innostuin leikkimään pikaliiman kanssa. Twiningsin teepurkki sai uuden tehtävän kynätelineenä jääkaapinovessa. Löytyisiköhän jostain lisää vanhoja pieniä purkkeja??
Vaarallista tuo pikaliiman käyttö.. saas nähdä mitä yllättäviä asioita sitä saa vahingossa liimailtua samalla ;)


Ja nyt alkoi oikein kiukuttamaan. Pesukone irtisanoi itsensä. Niin kun ajateltiin lähteä kahdestaan käymään ruotsissa nyt syksyllä ja lapsetkin olisi saatu hoitoon, mut niin se karma taas kolkutteli.
Ne matka ja käyttörahat oli sitten siinä. Pari kiukkuista, mutta asiallista reklamaatiota laitettu, mut kyllähän sen tietää mitä sieltä myyjältä tulee.  Takuu on mennyt puoli vuotta sitten umpeen, suprise!
Lähdenpä nostelemaan litimärkiä ja haisevia lastenvaatteita kuivumaan ja antamaan koneelle evil eyen. Voi paska.
Anteeksi.

Ei kommentteja: