lauantai 15. syyskuuta 2012

Vauvoja, vauvoja!

Siis ei meille, tehdään tämä heti selväksi ;) 
Vauvoja muille ja sehän tarkoittaa lahjuksia, kuten tällaisia pieniä moonbootseja. Näiden kysyntä ei kyllä ihan hevillä lopu, mutta sehän sopii minulle!
Rokkivaarin kunniaksi rokahtavat bootsit. Toivottavasti tuleva äitikin on samaa maata ja nämä miellyttävät.


Näissä bootseissa on Marimekon musta/valk Jokapoika-kangasta sekä etuläpässä musta/valk Iloista norsua (iloiset naamat ovat muuten tossujen toisella puolella..ruoskikaamme kuvaaja tästä hyvästä - eli allekirjoittanut). Sisäosa on mustaa fleeceä ja violetit tähdet ovat piristämässä bootseja.

Tähdet olivat nyt testissä ja tilasin eri värisiä siirtopapereita  Annalta Tanskasta. Annan blogi on muuten aivan ihana, kannattaa käydä kurkkaamassa! Katsotaan mitä muuta kivaa keksitään 6 eri värisestä arkista. Vielä en ole kerinnyt pesemään yhtään vaatetta, jotta näkisin kuinka hyvin siirtokuva kestää, mutta ehkä palataan tähän asiaan myöhemmin.

Nyt kuitenkin peukut pystyyn lasketun ajan lähestyessä ja toivomme perheelle kaikkea hyvää

Seuraavaksi pian 1v tyttönen on saamassa lahjaksi Tilda norsun. Katsotaan miltä ruskea iso norsu näyttääkään koottuna ;)

3 kommenttia:

Lintuemo kirjoitti...

Oi kun on herkut bootsit, just yks päivä mietin, että mistähän löytyis ohje tossuihin, jotka pysyis myös jalassa, kun nuo äp-tossut jää konttaavalla aina matkalle.

Lyydia kirjoitti...

Hei Lintuemo :) kuule ohje on OttoBren lehdestä - älä vain kysy mistä numerosta. Laita viestiä s-postitse niin voin lähettää bootsien ohjeen.

Laura kirjoitti...

Tosi tyylikkäät bootsit. Ihana lahja.