lauantai 27. lokakuuta 2012

Haluaa lisää ompeluaikaa!

Minne voin tehdä valituksen? Tuskin VR ottaa näitä vastaan vai..?
Eilen meidän rautainen neiti valvotti kaikkia yli yhdentoista.. syytä on taas mahdoton tietää. Näkikö painajaisia vai mikä, ei särkylääkekään tehonnut huutoon :/ hmh
Eli se ompeluista eilen illalla. Tänään päikkäreiden aikaan sain hieman ommeltua ja tällainen 
"Nalle-liivi-tunika" on taas helmaa vaille valmis. Tänä iltana hoidetaan sekin kuntoon.

Ihana sydänvelour on kangashamsterien Fb ryhmästä.
Tässä vielä hupusta kuva. Ihanat nalle korvat.
 Tämä paksu sydänvelour on mielestäni niin syötävän ihana! 
Hupun vuori on Sateenkaari-kankaan loppupalasta. Pieni ripustusnauha vielä varmuuden vuoksi. Nappien vaihtoa vielä harkitsen.. nuo siniset kukkaset ovat vanhat ja retrot - niin ihanat, mutta olisiko vaaleat sittenkin paremmat?
Tuohon alle vain pitkähihainen paita eikä talvella pääse kylmä yllättämään

Viime yönä oli erään ompeluryhmän ja nettiliikkeiden järjestämä Kankaiden yö-tapahtuma. Liikkeet järjestivät kilpailuja, yllätyksiä ja ale-myyntejä aamu 9 asti (moni teistä lukijoista oli ehkä mukana ;) ) Minulla kävi hirmuinen munkki ja voitin eräässä kilpailussa retro keittiöliinan. Laitan siitä kuvan sitten kun se löytää meille :) Minkähänlaisen saan?? Kilpailun järjestäjällä oli useampia vaihtoehtoja myynnissä. Varpaat ristiin, että siinä olisi turkoosi tai tummanpunainen painatus!

Työmatkoilla ei ole viikolla syntynyt kummempia. Pienen pieniä pöllönpoikia kuitenkin.


Yhden lahjoitin työkaverilleni joka rakastaa pöllöjä ja pari muuta lähti äitini matkaan. Viimeinen hieman kierosilmäinen yksilö roikkuu tuolla omassa laukussani. Hieman jämälankoja sai taas käytettyä pois :)


Ja torstaina posti toi ihanan paketin pikku miehelle. "Miulle laija!" Tätini teki molemmille lapsille omat villasukat talveksi - usko pois niille on käyttöä.
Heti perjantaina ne olivat käytössä - molemmilla ♥
Kiitos vielä kovasti!!

Tänään oltiin pikku miehen ja toisen tätini kanssa ostoksilla ja kävimme katsomassa jos lapsille löytyisi vielä lämpimät talvipuvut. Niinhän ne löytyivät. Molemmat teletapit katselivat pukuja ihan ihmeissään kotona, on ne niin hienot! Joululahja etukäteen ♥ eikös niin?!? Toivon, että menisivät seuraavat pari talvea, mutta saas nähdä..

Sain myös käytyä hieman kangasostoksilla Eurokankaassa. Apina-trikoo lähti ainakin mukaani. Mitäköhän pienet pojat sanoisivat apina-kalsari-paketeista jouluna?? Täytyy ottaa selvää sillä joulu alkaa lähestymään uhkaavasti.. aloitan yleensä liian myöhään, jos nyt tänä vuonna kuitenkin olisi toisin? Nyt kuitenkin imurin varteen. Mitä parempaa tekemistä sitä keksisi viikonloppuisin.. :9

Ei kommentteja: