keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Ihania kankaita piristämään ♥

Voi kerrankin raaskin tilata muutaman ihanan ja pienen kankaanpalasen tähän harmaaseen arkeen.

Ihana Paapiin  Bambi löytyi Royal-tuotteelta, Westfalenstoffe Sateenkaari Fabriinasta ja viimeisenä Metsolan Waterlily Pink. Ensi kerralla mietitään sit vähän enemmän meidän jätkän näkökulmasta näiden kankaiden hankintaa ;) Nuo Paapiin kankaat on niin ihania, varsinkin se "tiedätte varmasti mistä puhun" Kettu-kangas! Ja joulu kun on tulossa niin Metsolan Pipari-kangas olisi hakusessa, mutta ei vaan löydy mistään, argh! Haluaa!

Kivoja ompeluehdotuksia saa kommentoida ja niitä otetaan ilolla vastaan. Tietenkin näistä voisi tulla tunikaa, tyttöjen välihousuja leveillä resoreilla ja ehkä jotain liivihametta??

Sain muuten juuri yhden ylimääräisen 101 ideaa-lehden (3/2012) ja ensimmäinen joka ehtii kommentti -kenttään pyytämään sen niin saa tämän.


Jotain pientä sitä on saanut valmiiksi tumppujen ohella..
tai ei niinkään pientä. 116cm kaavoilla Mekkotehdas-kirjan "Orelma" hame. Alaosa on erilainen kuin ohjeessa ja taskujakin vain yksi iso. Tytteli halusi kokeilla sitä tänään, mutta voi kun oli iso... katsotaan muutaman vuoden päästä uudelleen.
Kangas oli taas kierrätettyä, ihanaa pehmeää, kenties lakanakangasta?
Ei pääse kyllä kuvissa oikeuksiinsa, mutta what can u do?

Muutama nappi koristeena. Kangas on niin kukikas, että kaiken muun pidin hyvin yksinkertaisena.

Takana nappikiinnitys.
Varmasti ihana kesämekko, ei purista mitään ja tuntuu kivalle ihoa vasten. Ehkä tämä pääsee kaappiin odottelemaan käyttöä..

Muuten meillä taistellaan edelleen rikki menneen pesukoneen kanssa. Viikonloppu menee nyt toistaiseksi kyläilleen ja vaatteita pesten. Toivotaan, että ens viikolla selviää mikä kone tuolla mahtaa seistä. Niin monimutkainen juttu, että siihen pitäisi perustaa varmaan jo oma blogi.

5 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Minäminäminä voin ottaa lehden :)

Mervi kirjoitti...

Ja sit vielä, että ihanaa tuo Bambi ja suloisen näköinen mekko! Piti vaan hätäillä ekaks.

Lyydia kirjoitti...

Mervi olit ihan salamana väijyksissä :D Loistavaa! Eli sinulle lähtee lehti tulemaan, laitathan osoitteesi tulemaan tuohon lyyli.k@luukku.com osoitteeseen.
Ja hätäily ei haittaa, ehkä enemmin hieman hymyilytti :)

Mervi kirjoitti...

Ja postikin lähti hetimiten!

Kiiiiiitos! :)

Yomm kirjoitti...

Ihana mekko. Tosi nätti kangas.