perjantai 30. marraskuuta 2012

Arr.. you salty dogs!!

Rohkenin leikellä uusia kankaita ja OttoBren Ville Viikinki paita (6/2010) oli loistava harjoituskaava. Hyvin simppeli malli, tosin hieman muokkasin helmaa ja laitoin siihen kiristysnauhan jos paita sattuisi olemaan liian pitkä. Hämmennyin myös pääntiekaitaleen ompelussa, sillä se istahti paikalleen ihan noin vaan yhdellä surautuksella..no kyllä aikaisemmin on pitänyt ommella ja purkaa tuo kaitale ainakin 5 kertaa ennen kuin se on ollut hyvä. Ehkä kaikki sujui niin mallikkaasti ettei jurppisi yhtään enempää kuten tämä pikkujouluista pois jääminen flunssan vuoksi...
 Lapset pääsevät hoitoon, isi pääsee omiin pikkujouluihin ja joku varmaan syö hyvää pahimpaan ketutukseen ja yskii ihan vain ylläpitääkseen tunnelmaa sohvalla. Ja pari pääkallomerkkiä.


Niin siis siihen paitaan..hihh! Ihana merirosvovelour on niin pehmeää, että sitä on kiva ommella. Silitin hihaan koristeeksi myös tähden (niin, mielikuvitusta olisi voinut käyttää enemmän..) Toivottavasti tämä on sellainen pikkumiesten äijä-paita. Pieni murina kuuluu vain asiaan...arrrr!
Mitäs sitä sitten tekisi?
  

1 kommentti:

pikkupippuri kirjoitti...

Onpas kiva paita. Tuo kaava on minulla vielä testaamatta.