sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Iloisia norsuja pienelle miehelle.

No se on loppuvuosi yhtä syntymäpäivää. Kaikilla lapset taitavat syntyä tuossa joulukuun aikana. Itsestäni puhumattakaan, jouluaaton lapsi kun olen, nääs.

Olemme menossa erään pienen miehen juhliin ja ajattelin, että koska olemme viemässä sinne Hra L:n pieneksi menneen kaksiosaisen talvipuvun niin eiköhän mennä samoilla linjoilla ja tehdä jotain kivaa sinne puvun alle..
Tässä taas kerran pitkät jussit, niin lempparimalliset ja tuntuu, että jos nämä kestävät Hra L:n käytön niin kyllä sitten muidenkin.


2.laadun Iloisia norsuja olen ostanut Fb:n kangashamstereista joskus ja valkoinen resori Ek:sta. En löytänyt Homemade-nauhaani, joten laitoin koristeeksi pienen koristenauhan pätkän vyötäröresoriin. 
Näissä ei kyllä kauaa kestänyt sillä olin leikannut palat valmiiksi jo jokin aika sitten, mutta nyt vasta otin ne paininjalan alle. Turkoosi ja valkoinen on ihana väriyhdistelmä - ainakin itse tykkään!

Tässä vielä aikaisemmat jussit.

Ja minulla on myös tilauksessa tässä pienet moonbootsit ja M jos satut lukemaan tämän niin käy kurkkaamassa s-postisi ja katsomassa kangasvaihtoehtoja ;)

Kuinkas monessa kodissa sitä on ehditty jo leipomaan pipareita? Meillä oli viikonloppuna täys tohina päällä lasten kanssa, ainakin koristelun kanssa...ja äidin hermojen. Taisi koristeita olla enemmän suussa kuin piparissa, niin ja käsissä ja hiuksissa...

Taiteellista tuotosta..

Ja hyvältä maistuu!
Ehkä tänään voisi ottaa jotain joulukoristeitakin esiin, siis sellaisia joista ei ole vaaraa, että rikkoontuvat..  Ihania jouluvalmisteluja myös teille

2 kommenttia:

eitsu kirjoitti...

Voi että on ihanat pitkäjussit. Varmasti saaja ilahtuu (ja äiti kans ;) )

Julia kirjoitti...

Kylläpä on täälläki iloisenreipas poika uusine pöksyineen (: