keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Pienen sairastaessa pääsee kaahailemaan kaasupolkimella..

Näin hiljaista meillä ei yleensä ole. Nuorimmainen on TAAS kipeänä. Huomenna meinaan kuitenkin mennä töihin ja isi pääsee pitämään huolta pienestä.

Hyvin olen silti ajan käyttäny hyödyksi sillä tällaiset tilatut bootsit syntyivät parissa päivässä. Tilaaja on kuulemma tyytyväinen, joten ei taida mennä kauaa kun tämä pari on pikkuisen jaloissa..Ihana PaaPiin bambi pääsi taas loistamaan ja näistä ei tullut niin pinkit kuin pelättiin. Hyvin tumman sininen farkkutrikoo tasapainottaa kivasti moonbootseja. Fleece on Ek:sta ostettu ihanaa marjapuuron väristä myös. Tossuissa on myös paksua vanua sisällä tuomassa ryhtiä Paljon onnea pikkuiselle ja koko perheelle

9 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

WAU! Aivan yli-ihanat!<3

KiKiDuu kirjoitti...

Namut!!
Mun on pitäny kokeilla noita jo pitkään tehä (kuten kaikkee muutakin "pikkujuttuja" mutta kummasti ne aina jää noiden vaatteiden tieltä, äh!

Yomm kirjoitti...

Voi ei miten ihanat!

isoÄm kirjoitti...

voi miten ihanat! Mun piti tehdä omalle neidille tollaset viime talvena mutta en sitten saanut aikaseksi ja nyt jo myöhäistä kun neiti jo kävelyiässä.

piksu kirjoitti...

Voi että miten ihanat! Siis kertakaikkiaan taas niin huolitellun näköiset että ostaisin nuo heti jos matkan varrella tulisivat vastaan :)

Miia Hakala kirjoitti...

Siis aivan ylisuloiset!! Ihastelin tuota mallia lehdessä joskus kun kirjastosta lainasin. Mutta kenellekäs sitä tekisi...

Leisa kirjoitti...

Aivan loistavia! Itellä on kanssa tämä to do listalla, kunhan jään taas äikkärille. Vauvoja olis tulossa muillekin ja nämä tosiaan on huippuja lahjoja.

Julia kirjoitti...

Aivan syötävän suloset! (: Mistähän kaava mahtais löytyä näihin?

Lyydia kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus kaikille. Nämä on aivan loistavat lahjaidea vaikka itsellä ei olisikaan juuri nyt tossujen käyttäjää perheessä tai tuttavapiirissä. Ohjeet löytyvät OttoBre Talvi 6/2010 lehdestä. Ja kiitos kommenteistanne, ne lämmittivät mieltä ♥