tiistai 20. marraskuuta 2012

Pieniä yllätyksiä ♥

Meillä kierrätetään kovasti lastenvaatteita ja ollaan sen verran onnellisessa asemassa  ettei lapsille ole tarvinnut ostella juurikaan vaatteita. Tätini on mm. muistanut tyttöämme ja ostanut ihania vaatteita työkaveriltaan ja välillä on pieniä kenkiä tai muita yllätyksiä jätetty hänen työpöydälleen.
Halusin jollain lailla muistaa vastaavasti Emilietä, tyttöä jonka vaatteet päätyy meille ja toivottavasti olisi mieleinen.

Tein Metsolan Waterlilystä pinkistä joustofroteesta sekä yksivärisestä trikoosta Mekkotehdas-kirjan mukaan Alviina mekon kaavoilla pitkän tunikan, ihan pienin muokkauksin. Kavensin kaavaa aika paljon ja lyhensin hieman hihoja sekä laitoin hihansuihin kuminauhat. Takana nappi kiinnitys. 

Vaaleanpunaiset napit näyttävät taas salaman valossa ruskeilta..

Takaa taas yksivärinen ettei kuvio ihan hypi silmille.
Pesin molemmat kankaat ensin ja tuossa Metsolan kankaassa värit pysyivät todella siistinä, toivottavasti tämä kestää kovankin käytön.
Nyt täytyy enään pistää pakettiin ja toivoa parasta ♥

4 kommenttia:

piksu kirjoitti...

Kaunis!

Mitä mieltä olet, onko tuo joustis sun mielestä laadukasta? Ostin sitä vihreäpohjaista ja se vaikuttaa tosi ohuelta ja joustavalta. Mietin että mitä siitä pojalle tekisin, mekkoa en ihan viitti :D

Lyydia kirjoitti...

Kiitos Piksu! Olin tosi yllättyny kuinka hyvin se kesti pesut ja värit pysyivät kirkkaina kun Metsolan kangaslaaduista on ollut muilla kovasti ongelmia. Ei se joustis hirmuisen paksua ole, sen takia sopiikin tuon toisen yksivärisen kanssa niin hyvin yhteen, mutta se ei ommellessa venynyt tai kenkkuillut niin paljon kun alussa pelkäsin.
Mulle tulee ensimmäisenä mieleen jokin huppari/ anorakki tai muuten vain takki pojalle, sehän voisi olla päälli- tai vuorikankaana? Housujen taskuja voisi piristää sillä myös..

Ja kiitos kommentista, niitä on aina kiva lueskella :)

piksu kirjoitti...

Totta, sellaisenahan se meniskin! Tein kans myyjäisiin muutaman kypärämyssyn siitä kun on siihen sopivan ohutta ainakin :)

ps. ota sanavahvistus pois!

Lyydia kirjoitti...

Ehkä 3 yön univaje teettää tepposia, mutta mikä sanavahvistus?