keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Toiveita täytellen..

Taisi olla muutama kuukausi sitten kun hyvä tuttuni pyysi minua tekemään Tildan lumiukon ja vaikka ompelurintamalla on viime aikoina ollut hieman hiljaisempaa näki tämä ukko päivänvaloa vihdoin.


Pariskunnan nimikirjaimet koristavat ukon yöpaitaa ja vaikka korvat nyt kovin ruskeilta näyttävät niin ihan valkoiset helmiäisnapit nuo ovat.
Vielä ripustin toiseen käteen ja kohti uutta kotia <3


Nenänpäänä on oranssiksi maalattu grillitikun pää! Yöpaita-kankaan alkuperää en nyt muista...
Sydämen muotoiset napitkin on jemma-nimisestä paikasta.
Nämä Tilda-aiheiset pehmeät kaverit on kivoja, näihin ei ikinä kyllästy ♥
teko-ohjeet Satumainen talvi-kirjasta.

Tässä vielä kuva aikaisemmin tekemästäni lumiukosta.

Ja sitten aploodien paikka! Olen tullut siihen tulokseen etten salille ehdi enään iltaisin ja aamuisin tukeudun ennemmin kuumaan kahvikuppiin kuin keppihyppelyyn, joten olen viihtynyt työpaikan salilla lounastunnilla. Tällä viikolla olen käynyt jo 3 kertaa..niin ja on vasta keskiviikko. Huomenna pidetään välipäivä ja perjantaina taas eiks niin.
Töitä kun piisaa enemmän kuin laki sallii niin pitäisiköhän pitää pari päivää vaikka ompelulomaa ennen joulua. Vielä olisi melkein pari viikkoa lomaa jäljellä, joten pari päivää ei olisi paha rasti..

Ostin myös tyttelille vanhan Lundbyn-nukkekodin ja en millään malttaisi odottaa, että pääsisin tuunaamaan sitä! tytteli on niin pieni, että tässä projektissa ei haittaa vaikka hieman kestäisi. Pääsette toki naatiskelemaan kuvista matkan varrella ;)

Niin ja lisäksi tein itselleni vielä tällaisen ihanan tumman harmaan trikoo"takin". Yhtään kuvia ei siitä ole sillä se on ehtinyt jo moneen pesuun ja menoon mukaan. Yhdessä illassa tuli valmista! Kerrankin jotain ihan vaan itselleni.

Ei kommentteja: