lauantai 29. joulukuuta 2012

Joulun jälkeistä palautumista.

Ensimmäisenä täytyy myöntää, että olin TODELLA pahasti myöhässä tänä vuonna joulun kanssa. Kun lapset oli saanut nukkumaan niin illalla oli aina pari tuntia aikaa tehdä jotain pukin säkkiin. Viimeisiä virkattiin vielä automatkalla aattoaamuna äitini luokse.. tärkeintä oli, että sain jotain tehtyä suvun lapsille sekä mieheni kummilapselle tämän pikkuveljeä unohtamatta.
Tahti oli sen verran tiukka etten  muistanut ottaa edes kuvia mistään! Eli tässä vaiheessa voi varmaan kertoa kuinka kaikki näytti paremmalta kuin ikinä aikaisemmin ja ompeleet onnistui loistavasti ja.. kuulostaa hyvälle vai mitä? Sovitaan, että kaikki meni just näin. 
Onneksi kaikki oli kuulemani perusteella sopivat ja mieleiset ja se on pääasia.

Muutamista ehdin ottaa kuvat eli elämäni toinen nipsupussukka Marimekon kankaasta ja vuori valkoisesta puuvillasta näyti loppujen lopuksi tältä.
Kyllä siinä sai taas olla kieli keskellä suuta, mutta meinaan tehdä näitä nipsupusseja vielä lisää sen verran kiva tästä tuli.

Nipsupussukka Marimekon kankaasta.

Löysin myös ihanan nettiputiikin jollaiseen en ole aikaisemmin törmännyt! Ompelun ihanuus on paikka missä kannattaa käydä tutustumassa. 
Tällaisia käsipyyhkeitä sain aikaiseksi. Ihanan leveää pitsiä on pakko tilata lisää, sitä kun ei tunnu mistään saavan enään nykyään ellei ala itse nypläämään..

Wanhan ajan käsipyyhkeitä. Nurjalla vielä pellavaripustin.
 Pientä näpertämistä oli eilen illalla sohvalla. Pikku koristeita syntyi laukkuihin. Rusetti pitää vielä silittää ja tuo sinihelminen menee vielä uusiksi. Se hyvä puoli näissä helmissä on, että voi muokata niitä niin kauan kunnes sitä on itse tyytyväinen :)


Ja hei kaverit, nyt täytyy esitellä teille jotain mikä odotti minua pukin kontissa. Tätini kutoi minulle tumput. Värit oli hyvin mieleiset ja hetken kun tutkin niitä niin alkoi käyttökin pikku hiljaa valjeta...


Siis kosketusnäytölle takoitetut talvihanskat! Nyt ei pääse pakkanen puremaan soitellessa. Loistava idea! Kaupasta on kuulemma ostettavissa hanskoja jonkinlaisella sormipinnalla, mutta kun tutkitte näitä kuvia hetken niin eiköhän jokaiselle puikon huitojalle ala syntymään ajatus kuinka nämä on tehty. Ei muuta kuin kokeilemaan!

Kuka oli laiska eikä silittänyt tyynynpäällistä kuvaa varten uudelleen??
Kangas Fb:n kangashamstereista ja napit Eurokankaasta.

Jotain pientä valmiina ja paljon tulossa.. Bling bling torihanskat on kohta valmiit, erilaisia tyynyliinoja tyttölapsille jne.. onhan tässä nyt pari päivää oltu ompelematta kokonaan, joten kyllä sitä on kirjaimellisesti tullut lomailtua. 
Nautitaan vielä tästä lopusta minilomasta ja katsotaan mitä kujeita se uusi vuosi tuo tullessaan.. ;)

Ei kommentteja: