maanantai 17. joulukuuta 2012

Mitä? Mikä joulu?


Hiljaiseloa ja arkikiirettä. Nyt kuitenkin 2 päivän "ompelu"loma, ei tuota pikku säkkiä muuten kerkeä täyttämään. Tänä vuonna olen niin niin myöhässä, ihan joulukorteista lähtien.. en kyllä jaksa stressatakaan asiasta, että katsotaan nyt saako sitä yhtään mitään aikaiseksi.

Yritin tehdä Mekkotehtaan Alviina-mekkoa ja täytyy myöntää, että kyllä tuli leveä pelkästään saumavaroilla. Tämä taitaa ikävä kyllä pyöriä saajan yllä seuraavat pari vuotta ja mennä siinä vaiheessa sitten tunikana. Se voi olla, että hieman muuttelen tätä mekkoa vielä....pitäisikö laittaa kuminauha tuohon alareunaan? tai sittenkin valkoiset hihat?
Ihana kukkakangas violetin eri väreissä sekä valkoinen trikoo - muistaakseni Ikasyriltä.

Edessä olevat koristeet ja lyhyet hihat on yhtä röyhelöä. Pitäähän niitä pikku prinsessoilla olla! Saajan äidin toive oli ettei tämä kiristäisi mistään, se on ainakin toteutettu se :)


 Tämä kirjanmerkki lähti lahjaksi ihanalle ystävälleni glögijuhlien merkeissä eilen. 
Tässä kuva jonka Pinterestistä otin luvatta "lainaan", oli pakko yrittää tehdä itsekin. Tosin näitä isoja koristeitahan on hankala löytää eli ei muuta kuin etsimään askartelukaupoista tai tonkimaan mummon vanhoja rintakoruja.
Aina jos vastaan tulee jotain omasta mielestä ihanaa tai "pakko saada" juttuja niin otan kuvia jemmaan ja sieltä käyn tutkimassa sitten kun en osaa päättää mitä tehdä.


Saa nähdä mitä muuta sitä oikein kerkeää saada aikaan tässä parin päivän aikana..

Ei kommentteja: