tiistai 1. tammikuuta 2013

Against all odds..

Muiden juhliessa vuoden vaihdetta, kahden pikku palleron vanhemmat hommaavat ihan normaaleja juttujaan kotona - kuten joka ikinen ilta. Olen törmännyt monessa blogissa ihaniin aplikoituihin pupuihin ja koska se ei ole oikein minun vahvuus on kaikki jäänyt vähän kuin muiden töiden ihailuksi vain. Noh, eilen kieli keskellä suuta yritin tehdä jotain pirteää tytön uusiin verkkareihin. tytteli kun rakastaa pupuja ja kanniskelee niitä aina mukanaan niin mitäs luulette, mahtaisiko hän tykätä näistä?


 Mallina Ines OttoBren 6/2010 koko 92 (..mutta isoilla resoreilla aika reilut!)
Pupu on koottu erilaisista kankaiden jämäpaloista, koska kaapista ei löydy veloureita tai muita aplikointi tarpeita. Tulipahan leikeltyä pikku silppua aika huolella..


 Kaukaa katsottuna sehän näyttää ihan pupulta! Nyt sai muuten ihanan violetit, mutta hieman tylsät verkkarit jotain piristystä :)

Ja kuin tyhjästä siivouksen yhteydessä löysin vielä yhdet nipsukukkaron raamit. No tällaistä jälkeä niistä sitten tuli.
Ei täydellinen, mutta vaikka itselleni kolikko kukkaroksi. Löysin jemmasta vielä pari ihanaa vanhaa metalli nappia ja liitin ne koristeeksi.Mallin olen löytänyt netistä ja kangas on Laura Ashleyn Eurokankaasta. Kangasta löytyy vielä pari metriä, joten ehkä näette tätä vielä tulevaisuudessakin ;)

Onnellista ja ihanaa tulevaa vuotta teille kaikille
mitä uusia kujeita keksitään ensi vuonna..

1 kommentti:

Amalia kirjoitti...

Soma pupunen, piristää kyllä housuja. Ja kiva on kukkarokin nappikoristuksin.