sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Jotain pientä pienille.

Kyllä tämä blogin päivitys on jäänyt hieman kodin ja työn jalkoihin. Töissä on aivan älytön kiire näin vuoden vaihteen jälkeen ja kotona - noh, kaikki sen arvaakin siivousta ja lasten paimentamista. 
Tuntuu tosissaan, että molemmat on syntyneet korvatulpat korvissa. Sen tasoista on meteli joka niistä lähtee siitä vauhdista puhumattakaan. Eilen saunassa kaaduttiin ja lyötiin pää vaatimattomasti vain muutaman kerran, eikä yksikään kuhmu tuntunut muistuttavan kuin sekunnin ajan ettei kannattanut hyppiä tai juosta märällä saippualattialla edes tossut jalassa.
Argh! Riiviöt on varmasti tulleet isäänsä, ihan pakko, ei ne geenit minulta ainakaan.. oon aina niin rauhallinen ja.. melkein paikallani..ja ja..

Heräsin juuri siihen ajatukseen, että ukkelin puolelle on kohta puoli tulossa 2 uutta perheenjäsentä ja enhän millään voi olla tekemättä jotain ihania vauva-juttuja. Tässä niistä ensimmäinen.
Isot kannet vauvan neuvola ym. papereille. En tiedä kummankaan vauvan sukupuolta, joten täytyy käyttää aika neutraaleja värejä ja molemmat äidit ovat aika rauhallisia ja varmaankin välttelisivät oikeita väripommeja. Tämä herkullinen mangonvärinen sydänvelour on niin vienyt minun sydämen, toivottavasti myös saajankin. 

Puiset perhosnapit on muistaakseni ostettu yksityishenkilöltä kangashamstereilta.

Sydänvelourin olen saanut osaksi maksua yksistä tehdyistä moonbootseista.
Pikku pitsi Sinellistä ja sisustus pellava Eurokankaasta.

Pellava meni ryttyyn kun käänsin kannet oikein päin.
Joten tiedän ainakin tänään silittäväni vielä nämä monta kertaa ja pahvit tuovat hetkellisesti ryhtiä kansiin.
 Keltaisella langalla ompelin vielä perhosten lentoratoja näihin, harmi etten löytänyt ihan presiis sopivan väristä jemmasta. Näihin kansiin kyllä mahtuu papereita ja vihkosia sekä pienen kortille oma paikka.


Vielä ajattelin nepparikiinnitystä ettei mitään putoaisi välistä. Silitetään nyt ensin ja lisätään neppari vasta sitten.

Tein tytölle myös Muru- hupputunikan ja se on vain taskua vaille valmis, kuten niin moni muukin tekeleeni, joten katsotaan koska tilanne rauhoittuu ja sitä voisi saada jotain oikeasti aikaiseksi. Ajattelin tehdä vielä pienet tumput tai moonbootsit tai miniverkkarit. Lopuksi sitten päätän mitkä lähtee ja mihin kotiin. Yritän laittaa vielä kuvan molemmista paketeista
Ihanaa sunnuntaita jokaiseen kotiin, vaikkei tänään aurinko paistakaan samalla lailla kuin eilen!

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Siis ihan ylihieno! ja muutenkin ihana koko blogi :)
Siksi mun blogissa onkin sulle tunnustus:

http://neanoan.blogspot.fi/2013/01/new-blog-love-tunnustus.html