sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kaikkien kutimien sankari!

Siis voiko ilon ottaa kutimista irti jos osaa vain kutoa tavallista suoraa, nurin tai oikein päin? No tottakai, lopputulos vain näyttää ehkä aina toistolta. 
Ukkelin ehkä hetkellisessä mielenhäiriössä ostamat alelangat saivat uuden käyttötarkoituksen tyynyn muodossa. Tarvitaan jemmasta löytynyt 1 Ikean tyyny, pari kerää sitä ukkelin lankaa ja muutama kierrätetty nappi = on yhtä kuin ihanan pehmeä karvatyyny. Jollaista minulla ei vielä löydykään (kaikista näistä kymmenistä muista).Tuli vain mieleen, että miltäköhän tämä näyttää kun jompi kumpi älli tai tälli eksyy syömään vaikka rusinoita tämän viereen.. nyt toinen syö ulkolapiota ja toinen ajaa potkuautolla päin seiniä. Mietin vain ääneen kun sanoin, että ajotyylistä päätellen tyttö ei ikinä tule saamaan omaa autoa - ainakaan isin ja äidin maksamaan.......

Tuntui ettei niistä kutimista nyt millään päässyt eroon. Taas jonain heikkona hetkenä Lankamaailmasta ostetut lankakerät muodostuivat torimyyjän hanskoiksi. Näihin ei siis ollut mallia, vaan perus tumppu-kaavalla edettiin ja tällaiset "pienen pakkasen" ohkaset bling blingit niistä tuli!Ja hei...niitä vauvojen juttuja.. ;)
Vielä pieni ruskea rusetti uupuu, mutta PaaPiin IIIHana (taas) ruskea pupukangas vei totaalisesti sydämeni. Ja kyllä suomalaista designia pitää tukea jos kukkaro antaa myöten... Tässä PaaPiin viimeisiä metrejä pupua ruskeana eli tätä ei enään saa, koska sitä ei tulla kuulemma teettämään (eli loput jemmaan omia tarkoituksia varten..).Kaveriksi kierrätettyä pehmeää valkoista lakanakangasta sekä ruskeaa silkkinauhaa Sinellistä niin pussilakana oli jo valmis. Ja usko tai älä, monta keskeneräistä projektia on vielä.. Hih! Jos ei muuta niin ukkelin kiusaksi :)
Nyt ruoan ja vispipuuron pariin, lapsia suihkuttelemaan ja lattioiden pesuun. Saako sitten taas hieman tuunailla?

Ei kommentteja: